SEGRE

FUTBOL EUROCOPA 2020

Victòria soferta de la selecció

L’equip de Luis Enrique va fallar nombroses ocasions de gol i al final va acabar demanant l’hora en l’inici del seu camí cap a l’Eurocopa || Debuta com a internacional l’ex del Lleida Jaime Mata

Morata disputa una pilota amb un defensa noruec.

Morata disputa una pilota amb un defensa noruec.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola es va imposar ahir a la nit a Noruega per 2-1 en un partit intens i en què va ser superior a un rival ordenat i perillós tan sols en el joc aeri, però en el qual la falta d’encert local va impedir que la victòria fos més folgada. L’exjugador del Lleida i ara al Getafe, Jaime Mata, va debutar com a internacional absolut als seus 30 anys. També va debutar el bètic Canales.

Espanya va començar el partit amb molta intensitat. Es va apropiar de la pilota, la va gestionar bé per les dos bandes, en especial per la dreta amb un Jesús Navas molt profund, i no va deixar que el rival tingués opció de jugar-la. Per donar opcions a Navas i Alba, moltes vegades l’equip es posicionava amb defensa de tres (Busquets, Ramos i Íñigo), en especial quan atacava.

“Podríem haver guanyat per cinc o sis a un, però el futbol no premia els mereixements”

Després de l’1-0 en un rematada de Rodrigo, el matx va entrar en una fase de més igualtat, que no es va prolongar gaire i en la qual Henriksen va disposar de la millor opció per a Noruega, que va ser neutralitzada per De Gea. De nou Espanya va agafar el comandament i aquesta tònica es va mantenir en el tram inicial de la reanudació.El tècnic suec de l’equip noruec, Lars Lagerback, va introduir aviat dos canvis per tenir més poder en el joc aeri. Així, en un córner, l’àrbitre va xiular penal per una agafada d’Íñigo Martínez a Johnsen i King va establir la igualada en el minut 64. Encara que semblava que el partit entraria en una nova fase, una penetració de Morata va ser tallada amb un nou penal en una entrada del meta Jarstein. Sergio Ramos, a l’estil Panenka, va fer el 2-1. Després de cobrar nou avantatge en el marcador, la selecció espanyola es va centrar en control el ritme del matx, encara que els últims instants van ser d’angoixa per l’ajustat marcador.

Morata disputa una pilota amb un defensa noruec.

Morata disputa una pilota amb un defensa noruec.EUROPA PRESS

tracking