Dur càstig per a un Alcoletge que va merèixer més

Moment en què jugadors i afició del Castellserà celebraven el gol del seu equip.ÓSCAR MIRÓN

El Castellserà es va imposar per la mínima a l’Alcoletge en un duel entre dos equips que necessitaven guanyar per allunyar-se de les últimes posicions. A la primera part, els visitants van dominar en gran part, però sense crear perill a la defensa local, mentre que l’Alcoletge a poc a poc anava agafant ritme.

A la segona, els locals van començar a dominar amb claredat, creant perill a la porteria de Lazar, que va salvar en més d’una ocasió el Castellserà. Després d’alguns minuts de domini local, Estrada va rescatar una pilota a l’àrea local per marcar l’únic gol del partit, que donava la victòria al Castellserà (0-1, 75’).