BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes entrepussa

Perd a la pista del Sants i encaixa la quarta derrota de la temporada || Manté la primera posició amb dos victòries de marge sobre Mollet i Sant Adrià

Bergadà va jugar dissabte amb l’ICG Lleida i ahir amb el Pardinyes.

Bergadà va jugar dissabte amb l’ICG Lleida i ahir amb el Pardinyes.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va encaixar ahir la quarta derrota de la temporada, al caure (85-77) en una de les pistes més complicades de la Lliga EBA, la del JAC Sants. Tanmateix, els de Gerard Encuentra mantenen el liderat amb dos victòries de marge sobre el Mollet i Sant Adrià a falta de quatre jornades perquè acabi la fase regular, ja que els del Vallès Oriental tampoc van poder tirar endavant el seu partit a la pista del Martinenc.

El Pardinyes, que va recuperar Lafuente i va poder comptar amb Bergadà, nouvingut del partit amb l’ICG Força Lleida a Oviedo, no va estar a l’altura de les circumstàncies a nivell defensiu i en el primer quart els barcelonins manaven per 4 punts (27-23). Va millorar l’equip de Gerard Encuentra en el segon quart, encara que aquesta vegada va baixar el nivell d’encert lleidatà i al descans el JAC Sants va mantenir un lleuger avantatge de dos punts (41-39). El Pardinyes estava massa tou darrere.

En el tercer quart, el Sants va posar les bases de la desena victòria de la temporada, castigant els lleidatans i arribant a l’últim quart amb un marge de 8 punts (62-54). En els últims deu minuts, el Pardinyes va intentar remuntar, però es va trobar amb un rival que va saber mantenir-se sempre al davant, evitant qualsevol intent d’enlairar-se dels lleidatans. Els visitants van tornar a encaixar massa punts i van acabar cedint pels 8 de diferència amb què s’havia entrat a l’últim quart.

Després d’aquesta entrepussada, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes tindrà ocasió de reconduir la situació dissabte (19.00) al Barris Nord davant del SESE, un dels equips de la zona baixa.