HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat se situa en zona d'ascens

Venç a la pista de l’Arenys i puja a la segona posició || Un gol de Piñol a falta d’un minut va donar els tres punts

Els jugadors del Lleida.net Alpicat celebren el triomf.

El Lleida.net Alpicat es va col·locar ahir en zona d’ascens a l’OK Lliga al guanyar (1-2) a la pista de l’Arenys i aprofitar les derrotes de Manlleu i Taradell, pujant a la segona posició de la taula, a 4 punts del líder Mataró. Els de Xavi Roy van aconseguir remuntar el gol inicial del conjunt del Maresme i Eduard Piñol va donar el triomf amb un gol a falta d’1:36 per a la conclusió del partit. D’aquesta forma, els rojos afronten les últimes 7 jornades de l’OK Lliga depenent d’ells mateixos per aconseguir un fet històric, que Lleida tingui dos conjunts en la màxima categoria estatal d’hoquei.

Malgrat que l’Arenys és a la zona baixa de la classificació no va ser un partit gens fàcil per a l’Alpicat, que suma cinc victòries consecutives. El primer temps va finalitzar amb el 0-0 inicial i el matx es decidiria per petits detalls. Tanmateix, tot semblava indicar que el resultat no es mouria, ja que cap dels dos equips havia aconseguit perforar la porteria rival a falta de deu minuts per al final. Però els locals van obtenir el seu premi al minut 43, gràcies a un tant de Sergi Parra. L’Alpicat, lluny d’ensorrar-se amb el gol rival, va reaccionar ràpidament i va tornar a anivellar el marcador amb un gol de Miquel Serret quan amb prou feines havia transcorregut un minut. A la recta final, amb els dos equips intentant evitar un disgust, els lleidatans van aprofitar l’última ocasió per sentenciar. Eduard Piñol va ser l’encarregat de marcar l’1-2 i l’Arenys no va tenir temps per reaccionar. Els tres punts eren per als lleidatans, que van demostrar ser l’equip més en forma de l’OK Lliga Plata. Dissabte (20.00 hores) rebran el filial del Liceo, setè a la taula.