L'ascens de l'AEM femení haurà d'esperar

L’AEM cau amb el Collerenc i continua sense assegurar-se matemàticament un lloc a la nova Primera Divisió B || Les lleidatanes van jugar millor però les balears van estar més encertades

Les jugadores del Collerenc celebrant un dels gols que els van donar la victòria ahir al partit contra l’AEM.ÁREA 11

L’AEM va caure ahir al camp del Collerenc, l’equip que el persegueix a la classificació, i haurà d’esperar per assegurar-se matemàticament l’ascens a Primera B. Les lleidatanes perden, a més, la tercera plaça a favor del Barça B, que va superar el fins ahir líder Saragossa. Les de Roger Lamesa tenen ara sis punts de marge sobre el Collerenc, l’únic equip que encara pot arrabassar-li la quarta plaça a falta de nou punts per jugar-se.

El partit d’ahir va començar amb poc ritme, en part a causa del mal estat del terreny de joc, que va dificultar el joc de l’AEM, acostumat a tenir la possessió de la pilota. Malgrat tot, tampoc el Collerenc no va ser capaç d’imposar el seu joc. En el minut 33, tanmateix, pràcticament a la primera aproximació de les balears, Gabi va anotar l’1-0 després d’aprofitar el desconcert de la defensa lleidatana per un rebot estrany de la pilota després d’una sacada de banda.

Amb el pas dels minuts, l’AEM va començar a sentir-se més còmode al terreny de joc i va estar a punt de marcar en diverses ocasions. Les més clares, una sacada de falta de Barreira i un xut llunyà de Nàdia, que la portera visitant Cata Coll, campiona del Món amb la selecció espanyola sub-17, va parar de forma magistral.

Malgrat això, en una jugada confusa dins de l’àrea lleidatana, i davant de les protestes de les jugadores per una possible falta anterior, Tania va sentenciar el partit per al Collerenc després de marcar el 2-0 en una jugada semblant a la del primer gol de les balears.