SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC perd amb el Muntanyesa

L’EFAC perd amb el Muntanyesa en un partit en què va tenir el control de la pilota i les millors ocasions || Els lleidatans cauen a la vuitena plaça i acumulen sis derrotes en set partits

Un jugador de l’EFAC es lamenta després que el porter del Muntanyesa frustrés el seu intent per anotar.

Un jugador de l’EFAC es lamenta després que el porter del Muntanyesa frustrés el seu intent per anotar.NICOLÁS ARLANZÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC Almacelles segueix en una dinàmica molt negativa –acumula 6 derrotes en els últims 7 partits– i ahir va caure derrotat contra el CF Muntanyesa en un partit que va controlar en tot moment i que hauria pogut acabar en golejada però que, inexplicablement, va acabar amb un contundent triomf per 0-3 dels barcelonins. Els de Nou Barris, tal com ja va succeir en la primera volta, es van emportar un premi excessiu del Municipal d’Almacelles, sobre el qual no van proposar res, malgrat que es van mostrar molt més efectius de cara a porta al limitar-se a jugar a cops de pilota.

La sort va tornar a girar l’esquena al conjunt de Paco Márquez que, després de tocar fons la setmana passada a Cornellà, va donar una gran imatge durant bona part del xoc. Al contrari que en jornades anteriors, aquesta vegada sí que va ser capaç de generar perill l’equip vermell-i-negre, que va disposar de les ocasions més clares del partit. Malgrat això, una vegada més, van ser incapaços de batre el porter rival. La falta de punteria va ser de nou el gran mal d’un equip que va poder haver sentenciat en els primers cinc minuts de partit, en què va disposar de fins a tres ocasions. La més clara la va tenir Chipi, que poc abans, com també va fer Carles Barco, ja havia provat sort en una jugada individual. Només dins de l’àrea després de recollir un rebuig i gairebé a porteria buida, el davanter va creuar en excés una rematada que va sortir molt desviada. Tampoc no va aconseguir batre el porter visitant Albert Juclà, que ho va intentar amb un xut des de l’interior de l’àrea petita. Poc després era Òscar Canadell qui veia com Víctor Colchero el parava en alguns un contra un. Malgrat les infinites oportunitats de l’EFAC per avançar-se, al 25 Areito va avançar el Muntanyesa amb una diana a la contra després d’una centrada des de la banda, una jugada que ja han encaixat en moltes ocasions els d’Almacelles.

Després del pas pels vestidors, el panorama va seguir igual, amb un EFAC que portava la iniciativa i un Muntanyesa que es defensava a l’expectativa d’aprofitar algun contraatac. Amb aquest panorama, al 69 Omar va establir el 0-2, mentre que només 4 minuts més tard, amb els locals completament abatuts, Pedro García va marcar el 0-3 que sentenciava la derrota dels del Segrià, que cauen a la vuitena posició de la taula.

“No ens mereixem aquest resultat”

L’entrenador de l’EFAC, Paco Márquez, es va mostrar abatut després del partit pel resultat. “No ens mereixem aquest resultat i menys aquesta diferència al marcador”, va explicar. Crec que el que hagi vist el partit hi estarà d’acord, si haguéssim estat una mica fins de cara a porteria, hauríem guanyat bé”, va afegir. Pel que fa al rival, Márquez va criticar el seu estil de joc. “No m’ha agradat el rival, no juga a res, juga a la coça i a segones jugades, però tot i això sap el que fa i li funciona”, va declarar.

Un jugador de l’EFAC es lamenta després que el porter del Muntanyesa frustrés el seu intent per anotar.

Un jugador de l’EFAC es lamenta després que el porter del Muntanyesa frustrés el seu intent per anotar.NICOLÁS ARLANZÓN

tracking