La Seu supera l'Ivars per continuar segon

Dos jugadors de l’Ivars intenten treure la possessió de la pilota a un de la Seu.CYNTHIA SANS

La Seu va sumar tres punts davant de l’Ivars per seguir segon (1-2). El conjunt local va dominar des del primer minut, però la falta d’efectivitat i la gran actuació de Toth van desesperar la Seu. El porter visitant va ser clar protagonista del matx per la seua gran actuació, a l’aturar una pilota rere l’altra als davanters rivals. Roelas va anotar l’1-0 a tres minuts del final del primer temps. Després del descans, la Seu va crear perill a la meta contrària però el marcador no es va moure i l’1-0 va passar a ser definitiu. Els locals segueixen segons a la classificació, amb 53 punts. L’Ivars, amb 31 punts, s’allunya del descens.