SEGRE

MOTOCICLISME

Mor un pilot de 14 anys atropellat quan competia al circuit de Jerez

Fotografia facilitada per la Federació Andalusa de Motociclisme (FAM), del pilot de 14 anys que ha mort aquest diumenge durant la disputa d'una prova de motociclisme al circuit de Jerez-Ángel Nieto.

Fotografia facilitada per la Federació Andalusa de Motociclisme (FAM), del pilot de 14 anys que ha mort aquest diumenge durant la disputa d'una prova de motociclisme al circuit de Jerez-Ángel Nieto.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pilot de 14 anys va morir aquest diumenge durant la disputa d’una prova de motociclisme en el circuit de Jerez-Ángel Nieto, van informar fonts de la Federació Andalusa d’aquest esport. El pilot, Marcos Garrido Beltrán, natural de la localitat gaditana de Rota, participava en una prova regional de Supersport 300 i a la sortida d’una corba va caure de la seua muntura i una altra moto li va passar per sobre, van relatar les fonts. Va ser atès per les assistències sanitàries en el mateix circuit i traslladat després a l’Hospital General de Jerez, on se li van practicar maniobres de reanimació, però no es va poder salvar la seua vida. L’esportista va morir gairebé una hora després del seu ingrés en el centre, segons ha indicat en un comunicat la Federació Andalusa de Motociclisme.

L’Ajuntament de la localitat gaditana de Rota, de la que era natural Garrido, ha decretat per a dilluns un dia de dol. El Circuit de Jerez-Ángel Nieto també ha expressat en un comunicat "el seu més sentit condol i condolences a la família, amics i equip del pilot". 

En conèixer la notícia, el president del Govern, Pedro Sánchez, ha lamentat "profundament" la mort de Marcos Garrido. En el seu compte de Twitter, Sánchez ha escrit: "Lamento profundament la mort del jove Marcos Garrido Jerez. Catorze anys no és edat per morir. Tota una vida per davant truncada. M’afegeixo al terrible dolor dels seus pares, familiars i amics."

tracking