EL MILLOREL PITJOR

Remuntada de l'Alcarràs a Cervera pel liderat

El Cervera va ser millor a la primera meitat, però els locals van reaccionar amb una gran segona part || Els gols de Viñes, Castillo i Cendrós van neutralitzar el gol visitant de Vicente

Un jugador de l’Alcarràs i alguns del Cervera pugnen per la pilota en una de les jugades que va tenir lloc ahir en la victòria del conjunt blau.ÓSCAR MIRÓN

L’Alcarràs va capgirar un 0-1 en contra davant del Cervera en un partit en el qual al primer temps va ser millor l’equip visitant i en el segon els locals es van mostrar molt superiors (3-1).

La victòria d’ahir permet a l’Alcarràs continuar amb la seua pugna pel liderat amb un Artesa de Segre que també va saldar el seu compromís amb victòria i es manté a la primera posició gràcies al millor average.

Els locals van tardar a entrar en el partit i això ho va aprofitar el Cervera per posar en un compromís un dels equips més potents de la categoria. Fins al punt que, abans del descans, els homes de Rubén Fernández van donar la sorpresa i es van avançar en el marcador per mitjà de Vicente, en possible fora de joc (0-1, 43’). Amb la victòria momentània per la mínima del Cervera es va arribar al final dels primers 45 minuts.

Després del descans, el panorama del partit va canviar de forma radical i l’Alcarràs va aconseguir el control total del matx. Bona prova d’això va ser que en tan sols 12 minuts es va passar del 0-1 a un contundent 3-1. El primer gol local va ser obra de Viñes, al minut 55. No va ser fàcil que la pilota entrés ja que al davant va tenir el porter visitant César, que es va mostrar molt inspirat i va evitar que la derrota del seu equip fos per un resultat encara més voluminós. El porter del Cervera va ser capaç de repel·lir la pilota en tres rematades consecutives fins que Castillo, de cap, va poder batre’l de nou, en el minut 60 (2-1).

Finalment, el tercer i últim gol de l’Alcarràs va arribar per mitjà de Cendrós, que va guanyar l’esquena a la defensa contrària i va batre amb un xut ras i ajustat César, fent pujar d’aquesta manera el definitiu 3-1 al marcador del Municipal, en el minut 67. Els locals no es van conformar amb aquest resultat i no van cessar en el seu afany per ampliar l’avantatge, però el porter del Cervera no va estar disposat a permetre-ho i va evitar amb les seues intervencions que el partit acabés amb una victòria local més clara.