SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Torregrossa estrena la Cursa del Pou Bo amb 400 atletes

Jordi Trepat i Elisa Lladós guanyen els 10 km i Albert Vall i Geovanina Mihaes, els 5

Elisa Trepat va ser la més ràpida a la distància llarga.

Elisa Trepat va ser la més ràpida a la distància llarga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Trepat i Elisa Lladós han sigut els primers a inscriure el seu nom en el palmarès de la Cursa i Marxa del Pou Bo de Torregrossa, una cita que ahir es va estrenar al calendari de la Lliga Ponent, i ho va fer reunint uns 400 participants en totes les seues propostes, dos carreres, de deu i cinc quilòmetres, que van tenir 175 corredors, i una caminada, amb 225 inscrits.

Lo Graner de Torregrossa va ser el punt de trobada d’una jornada que comptava amb l’organització de l’Associació del Pou Bo amb la col·laboració de Boira Experience i de l’ajuntament de la població. Tant les carreres com la caminada van transcórrer per pistes del Pla d’Urgell sense gairebé dificultat tècnica, amb un 80 per cent sobre terra i un 20 en asfalt.

A la cursa de 10 quilòmetres i amb un desnivell positiu acumulat de 82 metres, el vencedor en homes va ser Jordi Trepat (Xafatolls), actual campió de les Mitges de Ponent, que va marcar un temps de 34:57, amb el qual va superar Alejandro Renales (Clos Pons Thai Runners), segon amb 37:15, i José Luis Pascual (Sícoris), tercer amb 37:36.

En dones, l’actual campiona de la Lliga Ponent, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) va fer un nou pas de cara a revalidar el seu títol a l’imposar-se amb un crono de 44:04, seguida de Patrícia Martínez (AA Els Tres Tossals), segona amb 46:36, i de Maria Anguita (Twokades pel Running), tercera amb 46:53.

A la distància curta de 5 quilòmetres, amb 20 metres de desnivell, el guanyador masculí va ser Albert Vall (Esports Truga) amb un registre de 17:59, davant de Jon Fernández (At. Torregrossa), segon amb 18:21, i de Joan Rosell (CC Alcover), tercer amb 18:43.

En l’apartat femení, triomf de la independent Geovanina Mihaes amb 22:46, que va superar l’aragonesa María de los Ángeles Castillo (CASA Fraga-Bajo Cinca), segona amb 23.12, i Pilar Masbernat (Xafatolls), tercera amb 23.23.

Elisa Trepat va ser la més ràpida a la distància llarga.

Elisa Trepat va ser la més ràpida a la distància llarga.SEGRE

tracking