Tres punts fàcils per al Pardinyes B

Un jugador de l’equip local i un altre del visitant es disputen la pilota.

Un jugador de l’equip local i un altre del visitant es disputen la pilota.ÓSCAR MIRÓN

El Pardinyes B va derrotar per golejada l’SGM Ponent en un partit plàcid i dominat per l’equip local, que va tenir més ocasions de gol que els visitants. A la primera meitat, un gol de Cívico en el minut 14 i un altre de Fargues en el 32 van deixar el marcador 2-0 a l’arribar al descans. A la segona meitat, el Pardinyes B va començar a abaixar el ritme. Malgrat això, va aconseguir marcar dos gols més gràcies a Espinosa i Manga que li van donar la victòria per 4-0, encara que el resultat podria haver sigut més ampli. Després d’aquest matx, el Pardinyes B es manté en la novena posició de la taula i l’SGM, en la setzena.