SEGRE

El lluitador Conor McGregor anuncia la seua retirada

Conor McGregor

El lluitador Conor McGregor anuncia la seua retiradaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lluitador irlandès d’arts marcials mixtes Conor McGregor va anunciar aquest dimarts la seua retirada de la Ultimate Fighting Championship (UFC) a través d’un missatge a la seua xarxa social Twitter. McGregor va assegurar que es retira de l’esport conegut oficialment com a arts marcials mixtes i va desitjar sort "a tots els vells col·legues perquè segueixin endavant en la competició".

L’anunci sorprèn a causa que aquesta mateixa setmana l’irlandès va assegurar que estava preparat per tornar i en converses per formalitzar noves baralles el proper mes de juliol. El combatent de Dublín, conegut popularment com The Notorious, va ser recent sancionat per sis mesos sense activitat en els octàgons i amb una multa de 50.000 dòlars després de la seua batalla campal una vegada que va perdre el combat contra el rus Khabib Nurmagomédov a l’UFC 229.

McGregor va ser arrestat recentment a Florida per robatori a mà armada després d’un aldarull amb un aficionat a qui li va robar i va trencar el telèfon mòbil.

tracking