SEGRE

FUTBOL EUROCOPA 2020

Espanya busca avui a Malta la punteria que li va faltar amb Noruega

Segon partit en el camí de l’Eurocopa

Luis Enrique xarra amb els jugadors ahir a l’entrenament.

Luis Enrique xarra amb els jugadors ahir a l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de futbol buscarà avui (20.45 hores/La1) tres punts obligats a la fase de classificació per a l’Eurocopa el 2020 quan visiti la modesta Malta, el rival més assequible en teoria amb el qual s’ha trobat Luis Enrique Martínez des que va arribar a la banqueta i contra el qual té també la missió de recuperar punteria davant d’una porteria defensada pel fill de John Bonello, el titular en el recordat 12-1 del 1983. Espanya va complir en l’estrena al camí cap al torneig continental. Dissabte passat, a Mestalla, es va desfer de Noruega, amb més problemes dels previstos i dels que va suggerir el partit, perquè no hi va haver mai una renda al marcador excessivament còmoda i això va provocar que l’oponent somiés sempre esgarrapar alguna cosa positiva.

Les sensacions que va oferir la Roja van ser positives i únicament van quedar entelades en part per la falta d’encert als metres finals. La tricampiona d’Europa va trepitjar molt i amb claredat l’àrea rival i va gaudir de moltes ocasions, però la falta d’encert la va condemnar a més sofriment del que s’esperava. En aquest sentit, Luis Enrique va dir ahir: “Tant de bo seguim amb aquesta falta de gol. Acumulem en set partits des que sóc seleccionador 19 gols a favor, 2,7 gols de mitjana per duel; el màxim golejador de la Lliga espanyola és el Barça i en suma 2,6. Per estar faltats de gol, no està malament”. A més, va defensar el 2-1 a Noruega com un dels millors partits des que és seleccionador. “Després d’analitzar el partit, és millor que el 6-0 a Croàcia; hi ha molts menys errors, moltes accions generant situacions, molt bona pressió alta. És un partit que voreja el 9, i no voreja el 10 perquè no vam estar encertats.”

Gals i anglesos arrasen, Portugal perd Cristiano i cau Andorra

França i Anglaterra van tancar el primer tram de la fase de classificació amb ple de triomfs i una exhibició d’autoritat contra Islàndia (4-0) i Montenegro (1-5), respectivament, una cosa que li va faltar a Portugal, que no va poder contra Sèrbia a Lisboa (1-1) després de perdre per lesió Cristiano Ronaldo.

tracking