SEGRE

ESQUÍ DE FONS CAMPIONAT D?ESPANYA

Lleida mana a l'Estatal

Els fondistes lleidatans van conquerir 42 medalles al campionat disputat a Candanchú, que va tancar la temporada || Gairebé la meitat, 20, van ser d’or

Els esquiadors lleidatans van ser els grans protagonistes de l’última cita del calendari d’esquí de fons.

Els esquiadors lleidatans van ser els grans protagonistes de l’última cita del calendari d’esquí de fons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquí de fons lleidatà va tornar a exhibir-se al Campionat d’Espanya absolut i de base que es va celebrar entre divendres i diumenge passats a l’estació aragonesa de Candanchú, que va posar el punt final a la temporada competitiva. Els clubs de Lleida van ser els grans protagonistes al conquerir un total de 42 medalles, 20 d’or, 13 de plata i 9 de bronze.

La competició va començar divendres amb la prova de clàssic, en la qual l’aranesa Marta Cester (CAEI) es va proclamar campiona d’Espanya absoluta, seguida de la també aranesa Lydia Iglesias (ANEC), que va ser plata. En nois, Sadurní Betriu (CEFUC) es va penjar el bronze. Gral Sellés (Bellver), per la seua part, va guanyar l’or en sub-20, amb Gerard Palomo (CEFUC) bronze, i Jaume Pueyo va dominar en U18. En dones, plata de Paula Martínez (CENA) en U20 i or per a María Iglesias en U18, seguida de Marta Moreno (CAEI). A les categories de base, Joana Puig (Bellver) i Bernat Cadena (CENA) van guanyar l’or en U12, seguits de Jana Sánchez (CENA) i Jan Vicente (CEFUC), respectivament. En U14, Martina Sellés (Bellver), Berta Guitart i Ares Montaner, les dos del CENA, van copar per aquest ordre el podi femení, i al seu torn Claustre Montaner (CENA) i Bernat Sellés (Bellver) van guanyar en U16.

A la prova de patinador de dissabte, Cester va repetir títol Al davant de Lydia Iglesias, i d’altra banda Paula Martínez i Gral Sellés van conquerir l’or en U20, amb Gerard Palomo tercer. En U18 també van repetir Jaume Pueyo i María Iglesias, i Moreno va ser plata i Maria Iglesias (Bellver) bronze.

A les proves de base, Joana Puig va sumar un altre or en U12, amb Jana Sánchez segona, i Arnau Miquel (CENA) va guanyar en nois al davant del seu company Cadena. Martina Sellés i Berta Guitart van repetir podi en U14, en què Marc Colell (CEFUC) va ser plata, mentre que Bernat Sellés va repetir l’or en U16 i Claustre Montaner va ser bronze.

Finalment, en els relleus Lleida va guanyar les quatre categories, a més de sumar una plata i un bronze.

Els esquiadors lleidatans van ser els grans protagonistes de l’última cita del calendari d’esquí de fons.

Els esquiadors lleidatans van ser els grans protagonistes de l’última cita del calendari d’esquí de fons.SEGRE

tracking