SEGRE

FUTBOL EUROCOPA 2020

Espanya derrota Malta amb dos gols de Morata en absència del seleccionador Luis Enrique

Espanya derrota Malta amb dos gols de Morata en absència del seleccionador Luis Enrique per un problema familiar greu, que no va ser revelat || Hi va haver fins a 8 novetats a l’onze inicial

Morata va ser l’autor dels dos gols de la selecció espanyola a Malta.

Morata va ser l’autor dels dos gols de la selecció espanyola a Malta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álvaro Morata va fulminar la seua sequera anotadora a la selecció espanyola i va aprofitar el tràmit de Malta per firmar el cinquè doblet amb l’absoluta, situar líder en solitari de grup la Roja en un partit a La Valletta amb tant domini com mancat de brillantor.

Un partit convertit en banc de proves. Fins a vuit novetats a l’onze inicial. Estrany per l’absència de Luis Enrique a la zona tècnica, per un greu problema familiar. Amb un pla preestablert per l’abismal diferència de qualitat entre les dos seleccions, que es converteix en un exercici de paciència fins a obrir la llauna.

Robert Moreno, l’ajudant de Luis Enrique, va ser l’encarregat de dirigir ahir la selecció

Li va costar mitja hora a Espanya tirar a porta. Amb el desig de Luis Enrique de veure nous futbolistes i variants. No va funcionar la del doble lateral, amb Gayá i Bernat poblant la banda esquerra en les mateixes funcions. Va donar millor resultat la dreta amb les incorporacions i la visió de Sergio Roberto, amb llibertat pel moviment cap a dins d’Asensio. Connexió de qualitat la del mallorquí amb Canales.

La llegenda de Bonello, porter dels dotze gols a Sevilla en una de les nits més màgiques de la història del futbol espanyol, la reprenia el seu fill amb ganes de revenja. Per sorpresa, va ser un espectador durant molts minuts. Però el partit es va trencar en segons. Morata, a la primera oportunitat de córrer a l’espai, va aprofitar una tramesa en llarg per deixar un control orientat de qualitat i superar la mala sortida del porter. 500 dies després tornava a marcar amb la Roja. A la represa no va canviar res. No es va enfonsar Malta pel desgast físic, va córrer sense parar rere la pilota i va aguantar el tipus defensivament. El tedi només el va trencar Morata, que va anotar el segon gol després d’una gran centrada de Jesús Navas.

Morata va ser l’autor dels dos gols de la selecció espanyola a Malta.

Morata va ser l’autor dels dos gols de la selecció espanyola a Malta.EFE

tracking