SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi, a punt per a l'Espanyol

El blaugrana va tornar ahir als entrenaments del Barça després de recuperar-se d’unes molèsties al pubis || Luis Suárez evoluciona favorablement, però continua sent dubte per dissabte

Leo Messi va tornar als entrenaments amb els companys del Barça.

Leo Messi va tornar als entrenaments amb els companys del Barça.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi es va incorporar ahir als entrenaments del Barça després de superar unes molèsties al pubis que el van deixar fora de l’últim amistós amb la selecció argentina, amb la qual va tornar divendres passat en un partit davant Veneçuela. El blaugrana vol ser present al derbi de dissabte (16.15, beIN LaLiga) contra l’Espanyol i es va unir a la resta de futbolistes que van tornar ahir dels seus respectius compromisos internacionals –Ter Stegen, Semedo, Rakitic, Todibo, Aleñá, Umtiti i Vermaelen–.

Per la seua part, Luis Suárez és encara dubte per al derbi de dissabte, si bé ahir va completar part de la sessió amb els seus companys del primer equip. El davanter uruguaià, que havia fet treball específic durant la setmana, millora favorablement de l’esquinç que es va fer al turmell dret durant l’última jornada contra el Betis que li va impedir jugar amb la selecció uruguaiana, però continua sent dubte per a l’encontre d’aquest dissabte. Del seu rendiment en els pròxims dies dependrà la seua reaparició davant l’Espanyol o si Ernesto Valverde el reserva per a dimarts (21.00) davant el Vila-real. Alguns del planter van completar l’entrenament dels blaugranes: Morer, Chumi, Oriol Busquets, Collado i Riqui Puig, del Barça B, i el porter juvenil Pol Tristán.

Els blanc-i-blaus no veuen perillar la permanència a Primera, però estan perdent l’oportunitat d’enganxar-se a la lluita per una plaça en competicions europees.

Lillestrom

El Barcelona va superar sense conflictes el tràmit a Noruega davant de l’LSK Kvinner (0-1) i va segellar amb dos victòries (3-0 a l’anada) l’accés a semifinals de la Lliga de Campions, i iguala la seua millor participació històrica en la competició. Tot i la renda que van treballar al Mini, el plantejament blaugrana no va canviar i el tècnic lleidatà Lluís Cortés va apostar per un onze ofensiu. El pla no hauria pogut tenir millor aliat que el gol matiner amb què Lieke Martens va aniquilar qualsevol esperança noruega. Als 7 minuts, Mariona Caldentey, des de la frontal de l’àrea petita, va deixar la pilota de cara perquè l’holandesa perforés la porteria de Fiskerstrand amb un xut delicadament col·locat al pal llarg. Tot l’estadi va semblar que acceptava el gol com una conseqüència lògica de la diferència de nivell entre els dos conjunts, per la qual cosa l’ambient amb prou feines va variar. L’LSK va gaudir dels millors minuts a l’eliminatòria després de passar pels vestidors. Si a punt va estar María León d’anotar el segon gol per a les visitants, va respondre Engen amb un bon xut que va animar les companyes. El Barça no va moure el peu de l’accelerador i va obligar l’LSK a trampejar el temporal per no encaixar un pitjor resultat global. Es van succeir les ocasions de les blaugranes, sobretot quan Andonova posava la pilota en joc des de córner. La futbolista macedònia hauria pogut marcar un gol olímpic, però l’àrbitra va considerar que el xut no havia depassat la línia. Amb aquesta última ocasió, el Barcelona va tancar uns còmodes quarts de final i ja pensa a superar la seua millor participació històrica en la Lliga de Campions. S’enfrontarà a semifinals al Bayern, que ahir va golejar l’Slavia (5-1). L’altra semifinal serà Lió-Chelsea.

Leo Messi va tornar als entrenaments amb els companys del Barça.

Leo Messi va tornar als entrenaments amb els companys del Barça.FCB

tracking