SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Shaquille O'Neal podrà jugar demà contra el Castelló

El pivot bahamià del Força Lleida s’ha recuperat d’una tendinitis rotular

Shaquille O’Neal Cleare, durant l’últim partit al Barris Nord amb el filial del Barça.

Shaquille O’Neal Cleare, durant l’últim partit al Barris Nord amb el filial del Barça.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic de l’ICG Força Lleida, recupera per al partit de demà amb el Castelló (21.00) Shaquille O’Neal Cleare, que va ser baixa a l’últim partit a Oviedo per una tendinitis rotular que li va impedir entrenar-se amb normalitat fins dimarts. “Dimarts vam poder entrenar-nos al complet, fins i tot Shaq. Malgrat que no va estar al cent per cent, sí que va poder fer la part d’oposició, amb contacte. La nostra preparació compta amb ell per al partit”, va manifestar Serna. En aquest sentit, el tècnic va dir que “poder entrenar-se amb tot l’equip és bàsic per poder créixer. Fins ara podíem treballar pensant en el rival, però aquesta setmana hem pogut fer-ho pensant en nosaltres”. Shaquille ha tingut un impacte notable en el joc de l’equip en els tres partits que ha disputat, amb una mitjana de 12,3 punts i 6 rebots per a una valoració de 13,7.

D’altra banda, Serna va assenyalar que les opcions de play-off passen per guanyar els dos pròxims partits que l’equip jugarà al Barris Nord, demà contra el Castelló i el divendres 5 d’abril amb l’Araberri. “Continuem tenint opcions i ens hi aferrarem. Els dos pròxims partits marcaran les nostres possibilitats, ja que si en algun les coses no van bé, es pot complicar. Però el nostre discurs no ha canviat, tenim sis partits davant per continuar creixent”, va assenyalar l’entrenador.

A més, va voler deixar molt clar que tot l’equip està convençut de lluitar fins al final. “El nostre missatge a l’afició és que l’equip creu, lluita i l’esforç és total. No ens val amb la permanència i anem amb la sisena marxa. Veurem si amb la nostra sisena marxa en tenim prou per ser als play-offs”, va assenyalar Serna.

En aquest sentit, el tècnic va manifestar que “a l’últim partit (83-68) va quedar clar que hi ha molta diferència entre Oviedo i Lleida, però que és veritat que hi ha possibilitats de fer-ho millor i, si arribem al nostre nivell d’excel·lència, som capaços de guanyar qualsevol equip de la competició. Aquest és el nostre objectiu, mostrar la nostra excel·lència en els sis partits que ens queden. És veritat que a Oviedo ens vam acabar desinflant, però també hem de ser capaços de recuperar-nos si passa”, va afegir.

tracking