SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Griezmann apunta a blaugrana

Disposat a baixar el sou per jugar al Barça || Aquest estiu la clàusula es veurà reduïda en 120 milions d’euros

Leo Messi va rebre el guardó al millor gol de la història del Barça, que va marcar el 2007 al Getafe.

Leo Messi va rebre el guardó al millor gol de la història del Barça, que va marcar el 2007 al Getafe.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoine Griezmann ha fet arribar al Barça el seu penediment al decidir l’estiu passat que seguiria a l’Atlètic i està disposat a rebaixar el seu salari per jugar de blaugrana. El davanter francès, que actualment cobra 23 milions d’euros lliures d’impostos, rescataria les condicions que va acordar de forma verbal amb el Barça fa un any, al voltant dels 16 milions i que encaixa amb la massa salarial del vestidor blaugrana. A més, la clàusula de rescissió, que ara és de 200 milions d’euros, es reduirà a 120 a partir de l’1 de juliol.

Griezmann no ha vist satisfetes les seues expectatives durant aquesta temporada i ha confessat al seu entorn que no vol tornar a deixar escapar l’oportunitat de jugar al Barça, que vol fitxar un davanter, ja que Luis Suárez va manifestar públicament que “és normal” que li busquin un relleu. L’uruguaià ha complert 32 anys i arrossega molèsties al genoll de forma recurrent. Tanmateix, el club té diverses opcions sobre la taula, ja que a més de Griezmann, Luka Jovic i Marcus Rashford són a la seua agenda, encara que en el seu cas el Barça hauria de negociar. El club blaugrana estaria disposat a pagar els 120 milions d’euros pel jugador de l’Atlètic, al qual se li ha esbossat un contracte fins al 2024, amb la qual cosa es converteix en el segon millor pagat del Barça al darrere de Messi.

Per la seua part, l’exfutbolista francès Jerome Rothen va assegurar a RMC Sport que l’acord entre Griezmann i el FC Barcelona és total. “Ho puc dir de font fiable, Griezmann anirà al FC Barcelona l’estiu vinent.” Així de contundent es va mostrar Rothen en un programa sobre el futur del davanter de l’Atlètic. Griezmann no ha vist cobertes les seues expectatives amb l’eliminació de l’Atlètic de la Lliga de Campions i a més el club deixarà escapar diversos futbolistes com Lucas, Godín, Filipe Luis i també Saúl.

tracking