SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat motiva l'afició per ascendir a l'OK Lliga

Campanya per omplir el pavelló i acompanyar l’equip a les tres sortides

Els jugadors de l’Alpicat celebren la victòria diumenge passat a la pista de l’Arenys de Munt.

Els jugadors de l’Alpicat celebren la victòria diumenge passat a la pista de l’Arenys de Munt.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de només set jornades perquè acabi la Lliga i amb l’equip situat a la segona posició de la taula, l’HC Lleida.net Alpicat ha posat en marxa una campanya amb l’objectiu de mobilitzar l’afició de cara al possible ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal, l’OK Lliga. Aquesta té un doble objectiu: omplir el pavelló Antoni Roure en els quatre partits que ha de jugar a casa l’equip que entrena Xavi Roy i facilitar que els seguidors puguin acompanyar els jugadors en els tres desplaçaments que falten. Per a això, posarà a la venda un pack que, per 10 euros, permetrà als aficionats viatjar amb autocar a aquests tres partits.

“Tenim un calendari complicat, però també interessant, perquè hi ha molts enfrontaments directes”, explica Ricard Vizcarra, president del club. “Tenim set finals per endavant i per això volem comptar amb el suport de l’afició. Hem posat cartells anunciant l’encontre d’aquest dissabte davant del Liceo B i facilitarem que ens puguin acompanyar en els desplaçaments”, afegeix. “Hem notat interès a acompanyar-nos i a l’últim partit, a Arenys de Munt, l’equip no va viatjar al minibús habitual, ho va fer en un de més gran amb capacitat per a mig centenar de passatgers i el vam acabar d’omplir amb aficionats”, assenyala Vizcarra.

L’Alpicat ocupa la segona plaça a la taula, amb 34 punts, a quatre del líder Mataró. Només pugen dos equips a la màxima categoria i el calendari que li queda a l’equip és molt dur, ja que s’ha d’enfrontar als set primers classificats, a més del Tordera, que ocupa el lloc onze a la taula.

“Normalment ens vénen a veure uns dos-cents espectadors, però pensem que aquest nombre es pot incrementar en aquesta fase decisiva en què hem entrat”, afegeix el president. El pavelló Antoni Roure té 400 seients encara que, com explica Vizcarra, “entre la part de dalt, que també compta amb cadires i la gent que pot estar dempeus, hem arribat a tenir fins a 800 espectadors”. Aquest seria l’objectiu a partir de demà, quan rebran el Liceo B (20.00). L’equip ha encadenat cinc victòries i ha sumat 25 dels últims 30 punts possibles.

tracking