SEGRE

Futbol

L'Ontinyent es retira, la qual cosa pot ajudar el Lleida

Imatge del comunicat que va fer ahir l'Ontinyent

Imatge del comunicat que va fer ahir l'Ontinyent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ontinyent CF, rival del Lleida aquesta temporada, va anunciar ahir que es retira de la competició, quan falten només vuit jornades per al final de la fase regular. Precisament, l’Ontinyent era l’últim rival amb què s’havia d’enfrontar el Lleida, el 19 de maig al Camp d’Esports, amb la qual cosa l’equip sumarà aquell dia els 3 punts sense haver de jugar. Un fet que beneficiarà el Lleida en la lluita pel play-off i que, en canvi, perjudica l’Hèrcules que va perdre contra l’Ontinyent a la segona volta.

El Cornellà, un altre rival directe, també en surt beneficiat. La insostenible situació econòmica en què es troba el club l’ha portat a prendre aquesta decisió tan dràstica i els jugadors, en una compareixença conjunta, van culpar els administradors de la decisió de retirar-se. D’altra banda, una firma especialitzada en la confecció de samarretes sota demanda de gols històrics o simbòlics, Wondergol, n’ha elaborat una que rememora l’històric gol marcat per Jaime Quesada al Camp Nou, el 20 de novembre del 1993, amb el qual la UE Lleida de Mané va derrotar el Barça de Johan Cruyff per 0-1, a Primera, la 1993-94.

En un altre ordre de coses, el Lleida Esportiu, amb la col·laboració de la Grada d’Animació, organitza un autocar per acompanyar l’equip aquest diumenge al camp de l’Alcoià.

tracking