SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Gerard Piqué es burla de l'Espanyol

Diu a la tele que té més diners que “el pressupost” del seu rival d’avui || Valverde: “És un programa d’humor”

Valverde i Rubi van posar ahir amb les samarretes dels seus equips, abans del derbi d’avui.

Valverde i Rubi van posar ahir amb les samarretes dels seus equips, abans del derbi d’avui.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder Barcelona rep avui l’Espanyol al Camp Nou (16.15/beIN LaLiga), en un derbi que arriba caldejat per unes declaracions de Gerard Piqué en un programa d’humor, en és que va dir que el seu patrimoni era “superior” al pressupost de l’Espanyol, cosa que no ha agradat al club blanc-i-blau. En l’aspecte esportiu, el Barça busca una victòria que l’atansi a segellar el títol de Lliga, i per la seua part l’Espanyol vol trencar amb una ratxa de nou derrotes consecutives al Camp Nou.

Gerard Piqué va anar dijous al programa d’humor La Resistencia, de Movistar+, que presenta David Broncano. En l’habitual to distès d’aquest programa, Broncano li va preguntar quants diners tenia, a la qual cosa Piqué va respondre que “més que el pressupost de l’Espanyol d’aquest any”. També va dir que no l’afectaven els insults d’una part de l’afició blanc-i-blava, que irònicament va qualificar de “molt creatius”. L’Espanyol li va respondre ahir amb un tuit que mostrava una balança i la frase: “Aquest és el nostre patrimoni i el seu valor no es mesura en euros.”

Ernesto Valverde no va voler entrar ahir en la polèmica: “No he vist res, però és inevitable assabentar-se’n. No tinc gaire a comentar, tret que aquest programa és d’humor, suposo que és anar a veure qui és més ocurrent i està bé, però tenim un partit molt seriós i vull que aquesta roda vagi per aquest camí seriós. A Piqué el valorem molt. Sé que dóna molt joc, estem encantats amb ell”, va sentenciar. Sobre Messi va dir que “dijous va tenir un petit problema a l’entrenament, res més” i va assegurar que està “al cent per cent”.

Joan Francesc Ferrer Rubi, entrenador de l’Espanyol, va qualificar les paraules de Piqué de “ximpleries”. “Per a mi a la vida hi ha valors més importants que l’econòmic. Em sento en un club perico que és fantàstic. Tenim la nostra història com a patrimoni i tenim humilitat, simplement”, va afirmar.

tracking