SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

L'aranès Àlex Puente, campió d'Espanya a casa

Va guanyar ahir l'eslàlom a Baqueira-Beret

L’aranès Àlex Puente, durant la prova d’ahir a Baqueira.

L’aranès Àlex Puente, durant la prova d’ahir a Baqueira.FOTOTUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esquiador aranès Àlex Puente (CAEI) es va proclamar ahir campió d'Espanya d'eslàlom a casa, ja que va ser el millor a les dos mànegues a la prova que es va disputar ahir a Baqueira-Beret, en la tercera i última jornada dels Campionats d'Espanya absoluts d'esquí. La seua companya de club, Maria Relat (CAEI), es va penjar la medalla de plata (1:46.09). Relat ja havia guanyat el bronze dijous en la modalitat de gegant, mentre que per a Àlex Puente la d'ahir també era la segona medalla en aquests campionats després de la plata que es va adjudicar dimecres al Supergegant. Darrere d'Àlex (1:38.38) van quedar els germans Albert (1:38.80) i Ricard Ortega (1:40.07).

Pel que respecta a la prova femenina, la jornada va ratificar el domini de Núria Pau (1:43.34), que va guanyar la tercera medalla d'or en aquests campionats. El bronze, després de Relat, va ser per a Inda Garín.

Àlex Puente va destacar el fet d'haver-se proclamat campió d'Espanya a casa. “Han vingut molts amics, el meu pare, el meu germà i tota la família. Així que quan estava a dalt en posició de sortida he mirat avall, he vist tota la gent que hi havia a la meta, també he vist que Albert Ortega havia guanyat, així que la pressió era alta, però he gaudit de la baixada i me'n vaig a casa molt content.” L'esquiador aranès va elogiar l'organització: “Crec que tothom està sorprès del nivell que ha donat Baqueira en l'organització.”

tracking