L'Athletic s'emporta la victòria de Montilivi

El Girona, que es va avançar en el marcador, continua sent el pitjor equip de la Lliga com a local, mentre que els bilbains mantenen les opcions de jugar a Europa

Oscar de Marcos disputa una pilota al gironí Raúl Carnero, ahir a Montilivi.

Oscar de Marcos disputa una pilota al gironí Raúl Carnero, ahir a Montilivi.EFE

L'Athletic Club va vèncer ahir el Girona (1-2) a Montilivi i continua somiant amb un bitllet per a la Lliga Europa, mentre que els gironins pateixen un nou revés al seu estadi.

El conjunt de Gaizka Garitano, que només ha perdut un partit dels últims set que ha disputat, se situa a tres punts de les posicions europees, mentre que els d'Eusebio Sacristán continuen sent el pitjor equip com a local.

Com va avançar Eusebio a la prèvia del partit, el Girona va saltar a la gespa amb la intenció de donar una alegria a l'afició de Montilivi, on no suma tres punts des que el passat 27 d'octubre es va imposar al Rayo Vallecano per 2-1. L'Athletic afrontava l'encontre amb la necessitat de guanyar per no despenjar-se de les posicions de la Lliga Europa, però a la primera part només va poder atansar-se a la porteria local per mitjà d'Iñaki Williams (20). Cristhian Stuani va aparèixer per anotar l'1-0 amb un cop de cap.

Els futbolistes de Gaizka Garitano, clarament superats en intensitat pels locals durant el primer temps, van aconseguir la iniciativa de l'encontre després del descans. El premi els va arribar als sis minuts del segon acte, quan Iñaki Williams va rematar de cap una bona centrada de Yuri Berchiche (1-1). Només set minuts després Raúl García va firmar l'1-2 definitiu.

D'altra banda, en partit de Segona divisió A, Màlaga-Sporting, 1-1.