SEGRE

MOTOCICLISME GP ARGENTINA

Màrquez comença vuitè i Dovizioso, insuperable

El de Cervera va marcar el millor temps a la primera sessió al circuit argentí

Marc Màrquez i Cal Crutchlow, en un moment de la jornada d’ahir.

Marc Màrquez i Cal Crutchlow, en un moment de la jornada d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) va cedir molt terreny al final de la segona tanda de proves lliures del Gran Premi de l'Argentina de MotoGP, i va acabar la jornada a la vuitena posició, mentre que el seu màxim rival, l'italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP19), el va recuperar per enfilar-se fins al liderat de la jornada.

Una vegada més, Marc Màrquez va agafar el comandament de la classificació d'entrenaments gairebé des del principi, i va consolidar la seua posició amb una sisena volta en 1:39.497 amb la qual superava en més de quatre dècimes de segon l'australià Jack Miller (Ducati Desmosedici GP19), segon al matí i segon també a la tarda, encara que la seua gosadia d'intentar “pressionar” el pilot de Repsol Honda la va pagar cara i va caure fins a la cinquena volta, que va intentar completar al traçat argentí.

El treball de tots els equips als seus tallers va ser intens, sabedors que les condicions de l'asfalt havien millorat al tenir molta més adherència per la goma dipositada per la resta de les motos durant tot el dia i per la incertesa que pogués començar a ploure.

Així es va poder veure com ràpidament buscaven un lloc durant la segona classificació pilots que al matí s'havien quedat fora, com l'italià Danilo Petrucci (Ducati Desmosedici GP19) o Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), mentre que Valentino Rossi era un dels que es quedaven fora d'aquesta després d'haver estat al matí desè.

Finalment, Andrea Dovizioso va tancar la jornada amb el millor temps, seguit de Jack Miller i Maverick Viñales. Cal Crutchlow va ser quart, amb el francès Fabio Quartararo a la cinquena posició, Valentino Rossi sisè, Àlex Rins setè i Marc Màrquez vuitè.

Àlex, també molt enrere a la primera sessió a l'ArgentinaÀlex Màrquez, igual que el seu germà, també va anar de més a menys durant la primera jornada de Moto2 al circuit argentí de Termas de Río Hondo. A la sessió matinal, Àlex va firmar el cinquè millor temps, però va acabar la jornada al quinzè lloc. El més ràpid en aquesta cilindrada va ser el suís Thomas Luthi, seguit del britànic Sam Lowes i de l'australià Remy Gardner.

Marc Màrquez i Cal Crutchlow, en un moment de la jornada d’ahir.

Marc Màrquez i Cal Crutchlow, en un moment de la jornada d’ahir.EFE

tracking