SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva atribueix la mala ratxa a una “qüestió mental”

El tècnic diu que els primers resultats van tapar problemes de l’equip

Joan Carles Oliva, en un moment del partit davant del Castelló.

Joan Carles Oliva, en un moment del partit davant del Castelló.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva va admetre ahir que la mala ratxa de resultats que travessa el Lleida obeeix a una “qüestió mental”. “Sí que ho és, una qüestió mental, i més en un esport en el qual un gol determina si guanyes o perds. Necessitem posar-nos al davant al marcador”, va assegurar durant la compareixença prèvia al partit que disputaran demà al camp de l’Alcoià. Oliva va dir que no se sent qüestionat, després que la seua arribada a l’equip anés acompanyada inicialment per una bona ratxa, una cosa que, va explicar, “va amagar alguns dels problemes que tenia l’equip”.

Va insistir que les sensacions que l’equip transmet durant la setmana són bones, encara que va afegir que “gairebé prefereixo no parlar-ne, perquè sembla que després torna tot en contra i la gent pot pensar que estic boig, però que el grup s’entrena i treballa increïblement bé. Per això dic que, per sensacions, jo me’n vaig cada dia molt tranquil a casa. Però sí que és cert que el procés ens està costant”, va admetre.

Va afegir que no hem sabut guanyar duels, cosa que ens hauria permès situar-nos en una posició de privilegi”, però va apostar per l’optimisme perquè “l’equip està en el millor moment de maduresa. Els jugadors comencen a tenir les idees molt clares i així, aquest equip ha de funcionar tant sí com no”. Va recordar que diumenge passat, davant del Castelló, “vam fer 33 centrades a l’àrea, però tot i així no vam ser capaços de guanyar. Vam fer moltes coses bé. Els jugadors han de ser ells mateixos, aquest és un equip que encara pot créixer”, va valorar.

Per al matx de demà Oliva té les baixes d’Óscar Santiago, Alpha, Trilles i Marc Martínez –encara en té per a tres setmanes–, encara que els tres primers ja fan treball de camp.

“La retirada de l’Ontinyent desvirtua la competició” ? L’entrenador del Lleida va lamentar la retirada de l’Ontinyent, una circumstància que considera que “desvirtua la competició”, va afirmar. “És una notícia lamentable i molt negativa. Espero que la Federació es replantegi què fer amb la Segona B. Ho lamento per les persones que estan vivint aquesta dramàtica situació” i va afegir que “són coses que passen massa sovint en aquesta categoria. La majoria de clubs malviuen a Segona B”, va afegir el tècnic.

tracking