Futbol

El Lleida tampoc no sap guanyar un altre cuer

Perd en el camp de l’Alcoià per 2-1 després d’avançar-se al marcador i encadena cinc jornades sense guanyar

El Lleida tampoc no sap guanyar un altre cuerCARLES MIRANDA

Ni tan sols en el camp del cuer el Lleida no ha sabut retrobar-se amb la victòria. Ha perdut per 2-1 davant de l’Alcoià sota una intensa pluja, amb la qual cosa els de Joan Carles Oliva encadenen cinc partits sense guanyar, en els quals només ha marcat un gol, el d’avui i, amb 2 punts sumats dels últims 15 possibles, veu compromès l’objectiu del play off.

El Lleida no ha sabut guanyar el cuer ni tan sols no avançant-se al marcador. A més a més, l’Alcoià és el tercer cuer que aquest any derrota el Lleida, després del Terol i el Castelló, amb lo que la d'avui és la segona derrota consecutiva davant d’un cuer.

El Lleida ha començat bé el partit amb el gol de Juanto Ortuño als deu minuts i ha arribat al descans amb aquest avantatge de 0-1. Però en els últims vint minuts ha arribat el desastre. Óscar Díaz ha marcat l’1-1 en el minut 70 i, en el 89, Rubio li ha donat la volta al marcador amb el 2-1.

El pròxim partit serà en el Camp d’Esports, diumenge dia 7 davant de l’Ejea, en un duel que s’ha programat per a les 18.00.