HOQUEI

El LLista goleja el Caldes en una gran segona part

L’equip d’Albert Folguera se situa sisè a la Lliga, a dos punts del cinquè classificat

El LLista goleja el Caldes en una gran segona partJORDI ECHEVARRIA

El Lleida Llista ha posat fi a una mala ratxa de dos derrotes consecutives i ha aconseguit una gran victòria davant del Caldes (6-2), que li permet situar-se sisè en solitari, a tan sols dos punts de la cinquena posició que ocupa el Igualada. El triomf s’ha forjat en una gran segona part dels lleidatans, en la que han donat la volta al gol inicial dels barcelonins.

El Llista ha mostrat un gran nivell, però la seua falta d’encert en la primera part l’ha condemnat a arribar al descans en desavantatge (0-1), malgrat que ha tingut diverses ocasions clares per marcar.

En la segona part l’equip ha mostrat la mateixa intensitat, però a més li ha acompanyat l’encert. Als 5 minuts de la represa ja li havia donat la volta al marcador gràcies als gols de Roberto Di Benedetto i Maxi Oruste (2-1). Andreu Tomàs ha firmat el 3-1 en el minut 35 i a partir d’allí s’ha acabat la resistència del Caldes.

Joan Cañellas ha marcat un gran gol per posar el 4-1 en el minut 40 i Roberto Di Benedetto ha anotat el 5-1 en el 42. El propi Roberto ha tancat amb el seu hat trick particular la golejada, firmant el 6-1 en el minut 47 i, un minut més tard Borja Giménez ha establert el 6-2 definitiu.

El tècnic del Llista, Albert Folguera, ha assenyalat que amb aquesta victòria s’ha fet "el primer pas per arribar ben preparats a la Final Four", en la qual el Llista defensarà en l’Onze de Setembre el títol continental que va guanyar l’any passat, també davant del seu públic. Serña els dies 27 i 28 d’abril.