El Vila-sana guanya i s'atansa al tercer

Un doblet de Cata Flores va capgirar el marcador

Victòria Porta controla la bola davant d’una jugadora del Bigues i Riells.

Victòria Porta controla la bola davant d’una jugadora del Bigues i Riells.CP VILA-SANA

El Vila-sana va superar ahir el Bigues i Riells (3-1) gràcies a un doblet de Cata Flores i un altre gol de la màxima anotadora de l’equip, Victòria Porta. Amb aquest triomf les lleidatanes es consoliden a la quarta plaça de la taula, posició que els donaria accés a Europa la pròxima temporada, i s’atansen al tercer, el Manlleu, que va caure ahir davant del Gijón (3-2). El Cerdanyola, el principal perseguidor de les lleidatanes, tanmateix, també va superar el seu compromís davant de l’Alcorcón (3-6) i segueix a dos punts. El Vila-sana va estar lluny del seu nivell habitual durant la primera meitat de partit. Així doncs, en el minut 21 les visitants es van avançar per mitjà de Marta Borràs, que no va perdonar des del punt de penal, (0-1). Després del pas per vestidors, el Vila-sana va començar a trobar-se més còmode sobre la pista i en el minut 38 Cata Flores va empatar el matx, també de penal. La mateixa jugadora va ser l’encarregada de culminar la remuntada de les del Pla d’Urgell tan sols dos minuts després establint el 2-1. Victòria Porta va arredonir el triomf en el minut 44 amb el 3-1 definitiu.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, va valorar positivament el triomf després del partit. “No hem patit en excés, encara que el gol inicial ens ha generat una mica de nervis”, va explicar. “L’objectiu ara és continuar sumant de tres en tres per mantenir-nos en aquestes quatre primeres places”, va afegir.