Benzema salva els mobles

Un gol del francès al minut 89 evita una nova entrepussada al Bernabéu || L’Osca s’avança als dos minuts de joc i, amb el 2-1, aconsegueix empatar

Benzema és felicitat per Ceballos i Bale després de salvar l’equip d’un altre daltabaix.EFE

Una diana de Karim Benzema a un minut del final va evitar un nou ridícul madridista al Santiago Bernabéu, davant del cuer, un Osca que sempre va creure i va acariciar amb justícia el premi (3-2). Se li farà etern el final de temporada al Reial Madrid.

Sense tensió competitiva ni la motivació necessària per posar brillantor a un curs per a l’oblit. L’Osca va intentar aïllar-se de la seua necessitat i per moments va gaudir d’una primera visita històrica al Bernabéu.

Els altaragonesos van veure com, ja al minut 2, es posaven al davant, gràcies a un gol de Cucho Hernández, que feia set partits que no jugava. Tanmateix, al cap de vint minuts va arribar l’empat local, aconseguit per mitjà d’Isco Alarcón.

Ja al segon temps, Dani Ceballos va certificar la remuntada del Reial Madrid al minut 61. No obstant, els de Francisco no es van donar per vençuts i, al minut 73 de joc, Xabi Etxeita va tornar a posar les taules al marcador.

Amb el partit als últims instants, en els quals l’Osca va batallar de forma incansable, va ser Benzema el que finalment va fer decantar la balança amb un gran xut des de dins de l’àrea al pal llarg de la porteria defensada per Santamaría i va donar, pels pèls, els tres punts al Reial Madrid, que deixen un voluntariós i valent Osca a set punts de la salvació, que marca el Vila-real.