Derrota immerescuda del Mollerussa

Un rigorós penal en el temps afegit priva de puntuar el Mollerussa || Els del Pla d’Urgell prolonguen la mala ratxa de resultats i encadenen la vuitena jornada consecutiva sense guanyar

Dos jugadors del Mollerussa proven d’evitar que un adversari controli la pilota.ÀREA 11

Un dubtós penal, assenyalat al minut 95, i transformat per Quiles, va evitar que el Mollerussa puntués a Gavà. El duel va ser entretingut, amb gols, alternatives al marcador i molta emoció fins al final.

Els locals van tenir les primeres ocasions i Quiles i Joan Vázquez van poder obrir el marcador per al Gavà, millor en els primers minuts. El Mollerussa no va renunciar a res encara que van crear poc perill sobre la porteria de Sancho. Joan Marc va estar molt encertat i va treure amb els peus una rematada dins de l’àrea petita de Robert el 18.

Poc després va tornar a brillar en un un contra un davant de Vázquez. En el minut 32 Adri Ruiz va rebre una passada en profunditat i va definir perfectament l’1-0. Joan Marc va evitar el segon en un mà a mà amb Adri Ruiz.

A la segona part, el Gavà, amb avantatge en el marcador, va esperar més al seu terreny. El Mollerussa va empatar en un servei de córner que Kiko va aconseguir empènyer amb el pit. Al 67, Joan Marc va tornar a lluir-se en un xut de Robert des de fora de l’àrea.

Edgar va culminar la remuntada al 76 per al Mollerussa al marcar l’1-2. El Gavà va moure la banqueta, i Vázquez va fer el 2-2 al culminar una jugada de Quiles.

Els locals es van bolcar en atac i Joan Marc va poder atallar una altra ocasió d’Adri Ruiz. Ja en el temps afegit un discutit penal transformat per Quiles va significar el definitiu 3-2.

Josep Maria Turull: “No m’ha agradat la imatge que hem donat” Una vegada finalitzat el partit, l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va explicar: “La imatge que hem ofert avui a Gavà no m’ha agradat gens. Quan no es fan bé les coses acaba passant el que ha passat avui.” El tècnic de l’equip del Pla d’Urgell va afegir: “Hem de continuar treballant per millorar i evitar repetir aquestes situacions.”