El València assalta el Pizjuán i es posa en la lluita per la Champions

Parejo va marcar de penal l’únic gol del partit

Parejo bat des del punt de penal Javi Díaz, porter del filial sevillista, ahir al Sánchez Pizjuán.EFE

El València va guanyar 0-1 el Sevilla, va allargar a onze la seua ratxa de partits de Lliga invicte –16 entre totes les competicions– i es reenganxa a la lluita pels llocs de la Lliga de Campions al situar-se sisè, a tres punts del Getafe, quart, després d’assestar un dur cop als andalusos, que van merèixer més durant la segona part.

Els valencians van consolidar el triomf en una magnífica defensa i un gol de penal de Dani Parejo al temps afegit d’un primer temps en què van ser superiors al Sevilla, després d’una falta de Banega sobre Gayà. A la represa, els locals van tenir bones ocasions per empatar, però no van encertar i van perdre, a més, la diferència de gols particular.

En una cita vital per la quarta plaça, l’última de Lliga de Campions, sobretot després de fallar el Getafe i l’Alabès, Sevilla i València, sisè i setè, rivals històrics, sabien el que es jugaven en un xoc amb baixes a les dos bandes. Al Sevilla, una de molt sensible, la del meta txec Tomas Vaclík, coberta per Javi Díaz, de 21 anys i del filial, a l’estar sancionat Juan Soriano. També faltaven Escudero, Sarabia, Nolito i André Silva, descartat per molèsties d’última hora. Al València, estaven absents Domenech, Piccini, Coquelin i Rubén Sobrino.

L’equip de Joaquín Caparrós, que tornava a la banqueta al Sánchez Pizjuán després de debutar amb triomf al camp de l’Espanyol (0-1) després que destituïssin Pablo Machín, va sortir elèctric, a totes, però no va treure fruit de les seues primeres arribades davant d’un València que a poc a poc, sense remissió, va anar agafant l’aire al partit fins a convertir-se en el dominador abans que es complís el primer quart d’hora.