SEGRE

DEPORTES_LUNES

Malcom també guanya la davantera a Coutinho

El brasiler, que va donar el segon gol a Messi, podria ser titular demà a Vila-real

Malcom, ahir durant la sessió d’entrenament per preparar el partit de demà.

Malcom, ahir durant la sessió d’entrenament per preparar el partit de demà.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malcom continua aprofitat al màxim les poques oportunitats de què disposa en la seua primera temporada com a jugador del Barça. L’extrem brasiler, que va arribar a l’estiu per 41 milions d’euros procedent del Girondins i proposat per la secretaria tècnica, però sense la plena confiança de Valverde, s’està guanyant a pols més protagonisme a l’equip, més encara ara que Coutinho és lluny de la seua millor versió i que Dembélé està lesionat, i podria ser titular demà a Vila-real.

Malcom amb prou feines ha participat en nou encontres de Lliga –només un com a titular davant el Betis al Camp Nou i no el va completar–, i ha jugat un màxim de 160 minuts. Tanmateix, davant l’Espanyol, i després de substituir el seu compatriota Arthur al minut 69, va evidenciar que pot ser útil a l’equip. El brasiler va assistir Messi per sentenciar el derbi. Abans, va provar fortuna amb un gran xut que Diego López va aconseguir rebutjar a córner.

La competició en què ha tingut més protagonisme ha estat la Copa del Rei. Malcom ha disputat un total de cinc partits, 376 minuts, en els quals ha marcat dos gols, un davant la Cultural Lleonesa al Camp Nou i un altre, que va acabar sent clau per a la classificació per a la final, va arribar a l’anada de les semifinals davant del Reial Madrid al Camp Nou. Malcom va firmar l’1-1 final després que el Madrid aconseguís avançar-se en el marcador.

D’altra banda, el lateral esquerre de l’Espanyol Adrián Pedrosa s’ha vist sotmès a una autèntica campanya de ciberassetjament a les xarxes pel seu gest d’intercanviar la samarreta amb Leo Messi al final del derbi. El curiós de l’assumpte és que la campanya ha estat impulsada per seguidors de l’Espanyol. “Traïdor”, “ets un Judes” i “gos fastigós” són només algunes de les expressions que han proferit els seguidors de l’Espanyol contra el de la base.

En un altre ordre de coses, el Barça femení va fer els deures a Las Gaunas per seguir la seua caça al líder de la Lliga Iberdrola, l’Atlètic de Madrid. Si les matalasseres havien guanyat el Betis per 3-1, les blaugranes no van tenir pietat d’un Logronyo que lluita per la permanència a la màxima categoria i el van golejar per 0-4.

tracking