El Tamarit va aconseguir la victòria davant del Villanueva

Un jugador del Tamarit condueix la pilota en una acció del partit.

Un jugador del Tamarit condueix la pilota en una acció del partit.ALBA RIVERA

El Tamarit va aconseguir la victòria davant del Villanueva (1-0), en un gran partit on els dos equips es jugaven mantenir-se amb vida en la lluita per seguir una temporada més a Tercera divisió. El Tamarit va començar el matx amb molts nervis per tot el que hi havia en joc. Els locals, molt intensos, van anar assumint a poc a poc el control del partit. En el minut 23, Espinosa va posar el primer avís amb un llançament de falta. Els lliterans Feliu, Romero i Alexis ho van intentar per tots els mitjans però no van ser capaços de superar el porter visitant. No va ser fins al minut 32, quan Feliu va avançar els arlequinats (1-0), en una bona combinació entre Espinosa i Sanjuan que va servir per tancar la primera meitat amb l’avantatge mínim en el marcador.

La segona meitat va començar amb una bona ocasió local que va acabar al travesser. Hauria pogut empatar el Villanueva i també el Tamarit va tenir opcions per sentenciar, però el segon gol no va arribar i el partit va arribar al final amb un 1-0 que suposa tres punts d’or per al Tamarit.