Victòria del Pardinyes en els últims minuts

Tot i un inici lent el Pardinyes va aconseguir marcar dos gols en els últims minuts.ITMAR FABREGAT

Victòria del Pardinyes en els últims minuts d’un encontre molt pausat i amb molt joc al centre del terreny de joc. Inici lent per part dels dos equips, que van centrar el joc al centre del camp. Durant els primers minuts de la segona part el ritme del duel va continuar igual, i no va ser fins gairebé al final del partit, quan un penal a favor del Pardinyes es va traduir en l’1-0. Minuts més tard els locals van trobar una bretxa a la defensa del Vilanova de la Barca i van sentenciar el 2-0.

Després d’aquest encontre el Pardinyes es manté cinquè a la classificació a dos punts del Benavent i el Vilanova continua al lloc número 15.