SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Esteve confia en Oliva

El president del Lleida ratifica l’entrenador i malgrat els mals resultats diu que continuen sent candidats al ‘play-off’ || Creu que va jugar el millor partit a Alcoi “però cal fer un pas més”

El president del Lleida, Albert Esteve, al costat de l’escut de l’entitat al Camp d’Esports.

El president del Lleida, Albert Esteve, al costat de l’escut de l’entitat al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Lleida, Albert Esteve, va ratificar ahir la seua confiança en el tècnic, Joan Carles Oliva, així com a la plantilla, es va mostrar convençut que l’equip revertirà la mala situació esportiva i va advertir que el Lleida continua sent un aspirant al play-off. Després de la derrota de diumenge passat al camp del cuer Alcoià, el Lleida encadena cinc jornades sense guanyar, en les quals ha sumat tan sols 2 dels 15 punts possibles i és a 3 de la zona de play-off.

«Quan vam prendre la decisió de prescindir de Gerard Albadalejo vèiem que feia falta un canvi de rumb. Estem convençuts que en aquell moment vam prendre la millor decisió» «Ratifico totalment la nostra confiança en Joan Carles Oliva. No som una directiva de destituir entrenadors. Ens va costar molt amb el Gerard» «A l’equip només li fa falta una victòria. Estic segur que es revertirà la situació» «Demano a l’afició que estigui amb l’equip. És en els moments difícils quan més cal donar suport a l’equip» Albert Esteve president del Lleida

“Som un equip candidat a jugar el play-off”, va dir en una entrevista a SEGRE amb la mateixa rotunditat amb què ratificava la seua confiança en Oliva: “Totalment. No som una directiva de destituir entrenadors i ho hem demostrat en aquestes vuit temporades”, va explicar, encara que en el cas de Gerard Albadalejo, destituït el mes de gener passat i l’únic que no ha acabat la temporada en aquests vuit anys d’història del club, va remarcar que “estem convençuts que en aquell moment vam prendre la millor decisió. Es va fer un diagnòstic de l’equip i vèiem que feia falta un canvi de rumb”, va explicar.

Malgrat la derrota davant de l’Alcoià, Esteve defensa que “l’equip va fer el millor partit des que hi ha Oliva. Però no va ser suficient per guanyar, cal fer un pas més. Crec que a l’equip li fa falta guanyar un partit i que a partir d’allà es revertirà la situació”, va insistir.

El president va dir que els problemes es van detectar al gener. “La primera volta va ser molt bona, però al gener es va crear una situació que ningú no esperava. Les sensacions no ens agradaven. L’equip era líder però en tres setmanes va perdre la identitat i ara ens està costant reconduir aquesta situació. Al febrer sí que hi va haver resultats, però el març ens va confirmar les carències que vèiem”, va afegir.

Va revelar que ahir va mantenir una reunió amb Oliva i el cos tècnic. “Sabem el treball que estan fent i els he dit que tot el que necessitin o puguem fer des del club, que ens ho demanin. Farem tot el necessari per ajudar-los.”

En aquest sentit, va demanar també l’ajuda de l’afició. “Ara cal estar amb l’equip, per això demano a l’afició que sigui al seu costat. És en els moments difícils quan més cal estar al costat de l’equip.”

També es va mostrar satisfet amb el treball de l’equip, malgrat aquesta falta de resultats. “Els jugadors estan donant el màxim en un moment molt difícil. Per això estic convençut que, veient el treball que estan fent els jugadors i el cos tècnic, aquesta situació es revertirà i serà un bon mes d’abril. Està clar que sense resultats el play-off és impossible, però tot canviarà amb una victòria, que serà diumenge”, va insistir el president del club.

tracking