SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat ja ha omplert un autocar per anar a Mataró

El club no descarta completar un segon bus davant de l’interès que desperta el possible ascens || Dissabte s’enfronten primer i segon

Jugadors i tècnic de l’Alpicat, en el partit de dissabte passat.

Jugadors i tècnic de l’Alpicat, en el partit de dissabte passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.net Alpicat ja ha omplert un primer autocar d’aficionats que acompanyaran l’equip en el partit que jugarà dissabte a la pista del líder, el Mataró (19.00). L’equip que entrena Xavi Roy ocupa la segona posició a la classificació de l’OK Lliga Plata, a tan sols un punt de l’equip barceloní. S’hi juga, per tant, la possibilitat de situar-se primer i fer un altre pas cap a l’ascens a l’OK Lliga. “Ja tenim confirmades seixanta places i és molt probable que puguem completar un segon autocar”, explicava el president de l’entitat, Ricard Vizcarra. “Hi ha molta gent que pregunta i veig l’afició molt motivada”, afegeix. El club, per facilitar el desplaçament dels aficionats a les tres sortides que li queden, ha posat a la venda un pack i, per 10 euros, els seguidors poden fer els tres desplaçaments.

A falta de sis jornades perquè s’acabi la Lliga, l’Alpicat continua ferm en la carrera cap a l’ascens a la màxima categoria, després de guanyar el cap de setmana passat per 6-3 el Liceo B. A més, el Mataró va perdre aquest cap de setmana, amb la qual cosa va reduir la diferència de 4 a 1 punt.

Els dos primers classificats ascendeixen a l’OK Lliga, però a l’Alpicat li queda jugar amb els cinc primers, per la qual cosa Vizcarra assenyala que “estem amb els peus a terra, perquè ara arriba el més complicat. Però sí que l’equip està en el seu millor moment”.

tracking