SEGRE

Futbol

Oliva deixarà la banqueta del Lleida si l'equip no guanya diumenge a l'Eixea

El tècnic reconeix que davant de l’Eixea l'equip es juga l’última oportunitat de continuar aspirant al play off

Joan Carles Oliva, en un moment del partit contra l’At. Llevant.

Joan Carles Oliva, en un moment del partit contra l’At. Llevant.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida, Joan Carles Oliva, ha reconegut que si l’equip no guanya aquest diumenge a l’Eixea deixarà de ser l’entrenador i admet que es tracta d’"una final". "O guanyem diumenge o no hi haurà play off", ha dit Oliva en la roda de premsa d’avui divendres prèvia al partit. "Si no hem guanyat cap dels tres últims partits a casa i tampoc no guanyem a l’Eixea, ni podem ni mereixem el play off", ha afegit. També s’ha mostrat convençut que "si guanyem, estic segur que farem el play off, i competint-lo. És o tot o res. Aquesta és la meua lectura". Oliva ha dit que "per a mi també és una final. Si diumenge no som capaços de guanyar, no té sentit que continuï sent l’entrenador del Lleida. No tindria sentit la meua continuïtat", ha afegit.

Qüestionat sobre si presentarà la dimissió en cas que l’equip no guanyi, ha insistit en què "si no guanyem no té sentit que Joan Carles Oliva continuï sent l’entrenador. En aquest escenari parlaré amb la directiva i prendrem decisions. He vingut aquí per un objectiu i tot passa per diumenge".

El tècnic ha demanat el suport de l’afició davant d’un partit que ha adquirit tanta transcendència. "És important que vinguin arecolzar-nos. I si m’han de xiular, que em xiulin, perquè si no guanyem l’entrenador no continuarà. Però l’important és que vinguin i com més siguem, molt millor", ha afegit.

tracking