SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva dimitirà si demà no guanyen a l'Eixea

L’entrenador del Lleida diu que no tindria “sentit” seguir amb una altra

Oferta d’entrades per a un partit clau - A les oficines del club va començar ahir la venda d’entrades, d’acord amb l’oferta del club per a aquest partit, que continuarà avui de 10.30 a 13.30. Pot adquirir-se un pack de 25 entrades per a G ...

Oferta d’entrades per a un partit clau - A les oficines del club va començar ahir la venda d’entrades, d’acord amb l’oferta del club per a aquest partit, que continuarà avui de 10.30 a 13.30. Pot adquirir-se un pack de 25 entrades per a G ...LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva deixarà de ser l’entrenador del Lleida si l’equip no és capaç de guanyar demà l’Eixea (18.00). Així ho va assegurar ahir ell mateix durant la seua compareixença davant dels mitjans de comunicació. “Cada setmana he dit que no era una final, però sí un partit important, però aquesta vegada no. És una final, és el primer partit del nostre hipotètic play-off. O guanyem o no hi haurà play-off”, va explicar el tècnic. Va recordar que “no hem guanyat els tres últims partits a casa i si tampoc guanyem l’Eixea, no mereixerem el play-off”, va insistir. I va admetre que el seu futur depèn del resultat: “És tot o res. Per a mi també és una final. Si aquest diumenge no som capaços de guanyar, no té sentit que continuï sent l’entrenador del Lleida. No tindria sentit la meua continuïtat. Si no guanyem és que no ens mereixem el play-off”, va afirmar amb rotunditat.

Qüestionat sobre si presentaria la seua dimissió en cas d’una derrota demà, va insistir que deixaria d’entrenar el Lleida si es dóna aquesta circumstància. “Si no guanyem no té sentit que el Joan Carles continuï sent l’entrenador. Si es donés aquest escenari parlaré amb la directiva i prendrem decisions”, va afegir. “He vingut amb un objectiu i tot passa pel resultat d’aquest diumenge”, va rematar.

També es va mostrar convençut que “si guanyem diumenge jugarem el play-off i competint-lo. Amb una victòria, que és el que ens falta, afrontaríem el que ens queda amb el màxim optimisme”.

Va negar que aquesta autoexigència pugui afegir més pressió a l’equip. “No es tracta que vulgui posar més pressió, ja tenim tota la del món” i va recordar que “al camp de l’Alcoià vam fer un bon partit, però no el vam tancar. No ens podem lamentar. En cal pressionar més i posar més intensitat. És la pressió que em poso a mi mateix. És tot o res”, va insistir. També va tornar a elogiar el treball que fa l’equip. “Estic encantat per com treballen” i en aquest escenari va demanar l’ajuda de l’afició. “Que vinguin és bo, encara que després em xiulin a mi, perquè ja saben que si no guanyem l’entrenador no continarà. Però els necessitem”, va comentar.

tracking