SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Podem continuar somiant a jugar el 'play-off”

Jorge Serna, satisfet per la nova victòria || “Ens costa estar concentrats els quaranta minuts”

Mbaye i Kyei lluiten per un rebot amb Markovic, un dels jugadors més destacats en la recta final del partit.

Mbaye i Kyei lluiten per un rebot amb Markovic, un dels jugadors més destacats en la recta final del partit.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, es va mostrar satisfet amb la nova victòria de l’equip que, va explicar, li permet “continuar somiant a jugar el play-off”. “És una victòria important per a nosaltres, perquè ens situa en aquesta batalla tan difícil del play-off”, va comentar el tècnic a la sala de premsa.

No es va mostrar, en canvi, tan satisfet pel joc de l’equip. “No hem fet el nostre millor partit. Ha sigut difícil, perquè l’Araberri és un equip atípic i és difícil defensar un jugador com Robinson. Chapela ho ha fet molt bé en els primers cinc minuts, però ha patit molt desgast, encara que també això ha descentrat el jugador.”

Malgrat la superioritat mostrada per l’ICG Força Lleida, va admetre que en alguns moments l’equip no va estar com a ell li agrada. “En alguns rebots no hem defensat bé, però en línies generals és una victòria per estar contents. També perquè hem pogut donar minuts als del planter. Ara a pensar en l’Osca”, va afegir.

Serna va destacar que “l’equip ha començat molt concentrat, encara que en l’últim quart ens hem descentrat i hem baixat dels 20 punts de diferència... Ens costa estar concentrats els 40 minuts”, va valorar. Va admetre també que el preocupava que l’equip “s’hagués relaxat després d’haver aconseguit la permanència”, per la qual cosa va destacar l’esforç dels jugadors.

Tampoc va voler justificar la davallada a l’últim quart pel fet que el partit estigués sentenciat. “Si s’han relaxat en aquest quart és perquè jo no els he posat prou tensió. Cada partit ens exigeix estar molt posats durant els quaranta minuts”, va concloure.

tracking