Futbol

El Lleida torna a perdre i Oliva es ratifica en la seua idea de marxar

Ajorna la decisió definitiva a una imminent reunió amb el president Albert Esteve

El Lleida torna a perdre i Oliva es ratifica en la seua idea de marxarJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha tornat a perdre (0-1 davant de l’Ejea), amb la qual cosa fa un altre pas enrere en el seu objectiu de jugar el play off d’ascens, mentre que l’entrenador, Joan Carles Oliva, que divendres va dir que deixaria el càrrec si no guanyaven avui, s’ha ratificat en aquesta idea en la roda de premsa posterior al partit, encara que ha ajornat la decisió definitiva a una imminent reunió amb el president Albert Esteve.

El Lleida ha perdut davant de l’Ejea el seu tercer partit consecutiu en el Camp d’Esports, amb la qual cosa allarga una pèssima ratxa. Són ja sis partits sense guanyar, en els que ha sumat 2 de 18 punts possibles, mentre que en el global d’aquest 2019, són 14 punts dels 42 possibles.

El Lleida, que necessitava la victòria, ha dominat el partit, però ha estat mancat d’encert i ha generat molt poques ocasions de gol. En el minut 7 el porter Pau Torres ha parat un penal, però en el minut 17 ha arribat el 0-1, obra de Ramón, que ha rematat de cap una falta lateral sense cap oposició. L’Ejea ha jugat els últims 20 minuts amb un home menys, per expulsió de Diego Suárez, per doble groga, però ni així ha estat capaç de marcar el Lleida. Al final una derrota que deixa més lluny el play off.