HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Gran victòria del Vila-sana

Les jugadores del Vila-sana, durant un temps mort del partit d’ahir.

Les jugadores del Vila-sana, durant un temps mort del partit d’ahir.CP VILA-SANA

El Vila-sana va aconseguir ahir una gran victòria a la pista de l’Alcorcón (2-4), al remuntar a la segona part, amb la qual encadena la tercera victòria i es manté a la quarta posició de l’OK Lliga femenina, amb opcions d’entrar per primera vegada en la seua història en competicions europees. L’equip que entrena Jordi Capdevila va confirmar així la seua bona ratxa, que l’ha portat a sumar 15 dels últims 18 punts en joc. Capdevila ja havia advertit que, malgrat la delicada classificació de l’equip madrileny, la de l’Alcorcón era una pista complicada en què el Vila-sana sempre ho ha passat malament.

Així es va confirmar a la primera meitat, en què, malgrat el domini de l’equip del Pla d’Urgell, l’encert el van posar les jugadores locals. Marina Rodríguez va marcar l’1-0 al minut 5 i Anna Carranza va fer el 2-0 al minut 20, resultat amb què es va arribar al descans. A la segona meitat el Vila-sana va posar una marxa més i va desbordar l’equip local. Maria Porta va retallar distàncies amb el 2-1 al minut 30 i, deu minuts més tard, Victòria Porta firmava l’empat (2-2).

Quan faltaven deu minuts per al final, aquest gol va donar ales a les lleidatanes, mentre que l’Alcorcón va començar a passar-ho malament. Victòria Porta va marcar el 2-3 al minut 43 i l’equip va seguir buscant un gol que tanqués l’electrònic, però que no va arribar fins que faltaven pocs segons.

Va ser Joana Comas l’autora del 2-4, que dóna al Vila-sana una gran victòria. Després del partit, el tècnic, Jordi Capdevila, va explicar que “hem sortit una mica justos a la pista i elles, sense crear gaires ocasions, han marcat dos gols i s’han tancat a darrere. Però a la segona part ha canviat tot, hem pogut empatar i això ha afectat l’Alcorcón”. Va afegir que “és una pista en la qual sempre ens costa i, pendents de saber si el quart anirà o no a Europa, del que es tracta ara és de mantenir aquesta posició i no despenjar-nos del tercer”, va valorar.