El Vallfogona segueix lluitant per salvar-se

Un jugador del Vallfogona controla la pilota davant de la pressió d’un altre jugador de l’Albi.ÓSCAR MIRÓN

El Vallfogona va superar l’Albi en un partit en el qual els locals van ser superiors en gran part del matx. A la primera meitat, Tribó va avançar els locals (1-0, 28) i a la segona Delsams va anotar el segon (2-0, 63). Tot seguit, Escrichs, porter visitant, era expulsat per protestar, la qual cosa posava al Vallfogona el partit molt de cara.

Bouhamidi va retallar distàncies per a l’Albi al cap de pocs minuts (2-1, 66) però no seria fins als minuts finals quan Delsams marcaria el tercer per sentenciar el duel a favor del Vallfogona (3-1, 89), amb una victòria per continuar lluitant per sortir del descens.