SEGRE

DEPORTES_LUNES

Oliva ajorna la seua dimissió

El tècnic es ratifica en el que va anunciar divendres i creu que fer un “pas al costat” és el millor per revertir la situació de l’equip || Espera una reunió amb el president per fer-la efectiva

Joan Carles Oliva, amb gest seriós ahir a la sala de premsa, després del partit contra l’Eixea.

Joan Carles Oliva, amb gest seriós ahir a la sala de premsa, després del partit contra l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“En els meus trenta anys de professió mai no he plantat un club, però ara ho faré, per coherència amb el que vaig dir divendres en la prèvia i perquè, sincerament, crec que és el millor. És l’única opció per revertir la situació i per ajudar el Lleida de la millor manera possible.” D’aquesta forma Joan Carles Oliva ratificava la seua dimissió anunciada divendres, en el sentit que deixaria l’equip si no era capaç de guanyar l’Eixea, però ho ha ajornat, segurament fins avui.

L’encara entrenador de l’Esportiu es va remetre a una reunió amb Albert Esteve a celebrar al llarg del dia d’avui, per anunciar la seua decisió i obrar en conseqüència. “No puc collar els jugadors més del que ja he fet. Potser amb un altre tècnic podrien existir altres opcions.” Oliva va reconèixer que al no guanyar contra l’Eixea es va fer un pas enrere en les aspiracions del Lleida per jugar el play-off, “tot i que queden encara cinc partits i la quarta plaça és a quatre punts, la dinàmica no és bona, la situació és molt complicada i els números no permeten cap optimisme”. “No hem sabut guanyar els últims quatre partits jugats al Camp d’Esports”, va concloure.

Sobre el matx davant dels aragonesos, Joan Carles Oliva va reconèixer que “malgrat començar bé i amb ganes, el 0-1 ens ha pesat com una llosa i encara que hem tingut la possessió i hem creat ocasions, no ens ha sortir res de cara. Ni tan sols hem estat capaços d’aprofitar el fet de jugar el darrer quart d’hora amb un jugador més”. El tècnic va tornar a insistir que malgrat la dificultat evident “cal esgotar les opcions matemàtiques abans de rendir-se”.

“Hem guanyat un partit molt complicat”

Guillermo Fernández Romo es va mostrar satisfet per vèncer al Camp d’Esports, però va reconèixer que “ha estat un partit que hem guanyat, sí, però en el qual hem anat de més a menys, sobretot al quedar-nos amb un home menys, però hem defensat amb el cap i sense gaires aclaparaments, davant d’un rival que ho ha intentat”.

tracking