SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Reunió avui d'Albert i Jordi Esteve amb els capitans i podrien confirmar la sortida d'Oliva

Oliva, que segueix decidit a anar-se’n, va continuar entrenant ahir a l’espera de parlar amb el president || Reunió avui d’Albert i Jordi Esteve amb els capitans i podrien confirmar-ne la sortida

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu Joan Carles Oliva va dirigir ahir la sessió d’entrenament matinal, que va tenir lloc a les instal·lacions de l’AEM, tot i anunciar divendres passat que dimitiria si l’equip perdia diumenge amb l’Eixea, com així va ser. Oliva, que després del duel es va ratificar en aquesta intenció, però va ajornar fer efectiva la seua marxa a l’espera de reunir-se ahir amb els dirigents del club, segueix per ara al capdavant de l’equip.

El president, Albert Esteve, estava de viatge i no va poder reunir-se amb el tècnic lleidatà. El que sí que va parlar amb Oliva va ser el director esportiu, Jordi Esteve, que té previst avui amb el seu germà reunir-se amb els capitans de la plantilla (Noel Carbonell, Pau Torres, Álex Albístegui i Marc Trilles) i després d’aquest conclave sortirà la decisió, que molt probablement serà prendre-li la paraula a l’entrenador i acceptar la dimissió. Una altra possibilitat, més remota, seria que els jugadors convencessin els dirigents d’afrontar el que queda de Lliga amb Oliva i anar tots a l’una intentant lluitar encara per un play-off que, a falta de sis jornades, és a quatre punts. És una cosa que ara mateix, per les males sensacions que desprèn l’equip, sembla un impossible. El club, en qualsevol cas, ja està preparat per qualsevol escenari i pensa que la pilota és a la teulada d’Oliva perquè va ser ell el que va anunciar la dimissió. El tècnic va parlar ahir amb els capitans i els va exposar la seua opinió, cosa que no va agradar als jugadors perquè l’anunci d’Oliva divendres els va agafar per sorpresa i els causa incertesa. Oliva, com va reiterar després del duel amb l’Eixea, creu que la decisió final del club serà acceptar la seua marxa, que ell va forçar creient que podria servir de teràpia de xoc per a l’equip. En qualsevol cas, ahir a la nit Joan Carles Oliva seguia sent l’entrenador del Lleida.

I hi va haver jugadors importants en la bona marxa de l’equip a la primera volta com Tano, Mousa o el golejador Pedro Martín, que van tenir ofertes, per sortir al mercat hivernal, però el club es va remetre sempre a les clàusules de rescissió i no els va permetre anar sabent-se que eren fonamentals per lluitar per l’ascens. Després va arribar l’episodi davant de l’Espanyol B, amb el penal que va fallar Juanto després de discutir amb Pedro Martín.

L’anunci del tècnic de dimitir si perdien amb l’Eixea no va agradar als jugadorsi els causa incertesa

El club va destituir Albadalejo i no hi ha hagut reacció. Jugadors molt justos físicament i haver entrat en un bucle molt negatiu de joc i de sensacions han fet del Lleida un equip molt vulnerable per a qualsevol rival.

La caiguda lliure va començar en el mercat d’hivern després d’anar líders El Lleida Esportiu es troba en caiguda lliure i sense frens havent sumat només 2 dels últims 18 punts i perdent els tres últims partits a casa. És el segon pitjor equip del grup a la segona volta, amb deu punts sumats de 39, només superat pel Sabadell, pròxim rival diumenge. El Lleida se’n va anar de vacances de Nadal líder després de guanyar el que ara encapçala la classificació, l’Atlètic Balears (3-2), i la caiguda va començar durant el mercat hivernal. Se’n van anar jugadors com Leto i Artiles, que haurien pogut ser ara útils quan en les últimes setmanes van coincidir moltes baixes a la plantilla, i els que van arribar, casos de Dongou i Zotko, no han tingut una aportació destacada.

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.LLEIDA ESPORTIU

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.

Joan Carles Oliva, ahir amb el segon tècnic Ismael Mariani durant l’entrenament de la plantilla.LLEIDA ESPORTIU

tracking