SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Acceptem ser favorits"

Valverde deixa clar que avui amb el United a Old Trafford no “ens podem permetre especular, la nostra intenció ha de ser anar a guanyar” || Creu que l’eliminatòria es resoldrà al Camp Nou

Leo Messi i Luis Suárez, ahir durant la sessió d’entrenament a Old Trafford.

Leo Messi i Luis Suárez, ahir durant la sessió d’entrenament a Old Trafford.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va assenyalar ahir que el seu equip se sent “confiat” de cara al partit d’avui amb el Manchester United a Old Trafford (21.00 hores, Movistar Liga de Campeones), a l’anada dels quarts de final de la Champions, pel bon moment que travessen i per haver “respost en moments forts” aquesta temporada. A més, va assegurar que el grup tenia ganes d’arribar a aquesta cita. “Esperem aquesta competició des que vam passar contra l’Olympique, amb ganes d’enfrontar-nos al United en aquest escenari, i amb tot el que hi ha en joc. Estem bé”, va dir.

El tècnic té clar que no especularan. “No ens plantegem anar a buscar un resultat en concret. Sabem el valor que té marcar fora, a l’última eliminatòria no ho vam aconseguir i després a casa sempre estàs pendent que el valor del gol del contrari és superior. La nostra intenció és atacar-los”, va assenyalar, i va afegir: “La nostra intenció ha de ser la d’anar a guanyar. En aquests partits no pots pensar a especular, o a jugar-ho tot a la carta de marcar i no defensar la teua porteria, o al revés”, va indicar.

“Aquí vaig tenir la primera experiència professional i fora del terreny amb les meues bogeries”

Serà a partit únic fins als quarts de final al camp del més feble i les semifinals a doble volta

Té present, això sí, que el United va eliminar el París Saint-Germain aixecant un 0-2 a Old Trafford. “Tenen arguments com per fer-nos mal. Hem d’evitar que el partit es descontroli, mirar que no ens corrin gaire perquè a l’espai podem patir”, va afegir Valverde, que no li importa que posin el Barça com a favorit. “Que algú et consideri favorit no és significatiu. Hi ha qui pensa que el favorit és un altre, algú pensa que som nosaltres, i ho acceptem. Però això no t’ajuda a guanyar”, va recalcar.

Respecte al seu passat red devil, va afirmar: “Aquí vaig passar de ser nen a ser adult, hi vaig passar part de la joventut i vaig aprendre moltíssim al terreny de joc i fora. Vaig tenir la primera experiència com a professional, jugant amb grans noms, i fora del terreny amb les meues bogeries, com les hem tingut tots. Vaig deixar la família i amics i aprens molt, quan vaig tornar era una persona nova”, es va sincerar.

barcelona

L’Espanyol va condemnar ahir “enèrgicament qualsevol vinculació amb accions antisemites”, arran dels cartells enganxats dissabte a Montilivi amb la imatge d’Anna Frank vestida de blaugrana, i va anunciar que es presentarà “com a acusació amb les investigacions” que realitzin els Mossos d’Esquadra.

“El nostre club sempre ha defensat els valors de la tolerància i el respecte i condemna enèrgicament qualsevol vinculació amb accions antisemites o de qualsevol altre tipus o que atemptin contra els drets fonamentals i el respecte cultural, polític o ètnic”, va dir. “Els nostres valors esportius i de club estan clarament enfrontats amb postures com les esmentades i en aquest sentit anunciem que ens presentarem com a acusació amb les investigacions que poguessin realitzar-se per part del cos de Mossos d’Esquadra per a l’esclariment dels fets i que poguessin derivar en qualsevol vinculació amb l’entitat”, va afegir en una nota.

madrid

La junta directiva de la Federació Espanyola donarà suport a les reformes de la Supercopa i de la Copa del Rei proposades pel president, Luis Rubiales, que suggereix disputar la Supercopa el mes de gener i fora d’Espanya, i la Copa del Rei a partit únic tret de les semifinals, que tindrien partits d’anada i tornada. El projecte ha de ser aprovat per l’Assemblea del Futbol, que se celebrarà el proper 29 d’aquest mes d’abril.

Pel que fa a la Supercopa, l’RFEF vol disputar-la sota el format de Final Four. A més, té obertes negociacions amb la Xina, Qatar i els Estats Units per disputar la pròxima edició. Respecte a la Copa, es desenvoluparà a partit únic a casa de l’equip més feble (si són de la mateixa categoria s’anirà a un sorteig) fins a les semifinals, que seran a doble enfrontament.

La competició la integraran des de la primera ronda eliminatòria equips de Regional, Tercera divisió, Segona B, Segona i Primera divisió. Com a excepció, els equips classificats per disputar la Supercopa el mes de gener, quedaran exempts fins a la ronda eliminatòria de setzens de final.

tracking