SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí i l'efecte Palau

L’equip de Bernat Canut obre avui el ‘play-off’ rebent el Gipuzkoa || Espera allargar la ratxa a casa, on només ha perdut un partit en tota la Lliga

Les jugadores de l’Alt Urgell confien en el suport de la seua gent per tombar les donostiarres.

Les jugadores de l’Alt Urgell confien en el suport de la seua gent per tombar les donostiarres.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu arranca aquesta tarda (20.00) el play-off de quarts de final amb la visita del Gipuzkoa al Palau d’Esports, un escenari talismà on les pupil·les de Bernat Canut volen fer-se fortes i allargar la ratxa d’imbatibilitat, que ja dura gairebé sis mesos. Dels dotze partits de la fase regular que ha disputat davant de l’afició –la primera jornada es va jugar unificada a Madrid–, només ha perdut el primer, el que les va enfrontar al Perfumerías Avenida, i van encadenar després onze victòries casolanes i sis al tram final d’una lliga que s’ha tancat amb rècord de triomfs, dinou, i amb la seua millor classificació, tercer.

Aquests números i el bon moment de forma de les urgellenques les situen, sobre el paper, com a favorites, si bé Canut espera una eliminatòria “dura” i “igualada”, mentre espera que l’efecte Palau es noti una vegada més.

“L’equip no veu el ‘play-off’ com un premi, sinó com una oportunitat”, assegura Bernat Canut

“En els anys que porto en el club no havia sentit tant les jugadores dir que volen jugar a casa, perquè ja surts amb una marxa més. Tothom és una mica millor i l’empenta del Palau ajuda molt. Et vénen ganes de posar-te a jugar”, assegura el tècnic urgellenc, que té clar com afrontar un primer encontre que va qualificar de “molt important, perquè el segon podria ser definitiu. S’ha de continuar fent el mateix que hem fet fins ara, no podem canviar gaires coses”, va afegir el tècnic.

Canut considera clau imposar el joc ràpid que l’ha portat a batre els seus millors registres aquesta temporada. “Qui imposi el ritme de joc se sentirà més còmode sobre la pista i tindrà més possibilitats de guanyar. Si el ritme és més lent, tindrem més problemes”, va apuntar. El tècnic també va reconèixer que entre les seues jugadores no hi ha eufòria i va assegurar que “l’equip no veu el play-off com un premi, sinó com una oportunitat”.

D’altra banda, el club regalarà una entrada per al partit d’avui a cada aficionat que hi vagi acompanyat d’un soci, amb l’objectiu que el Palau d’Esports presenti la millor entrada de la temporada.

tracking