SEGRE

DEPORTES

Ajax i Juventus empaten a Amsterdam i deixen l'eliminatòria oberta

La policia va detenir 120 seguidors italians

Un moment de l’actuació de la policia holandesa.

Un moment de l’actuació de la policia holandesa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ajax i Juventus van empatar 1-1, amb un gol de Cristiano Ronaldo al minut 45 i un altre de David Neres tot just començar la segona part, en un partit de quarts de final de la Lliga de Campions que va posar en evidència la qualitat dels dos clubs i va deixar l’eliminatòria totalment oberta. L’equip holandès, igual que al partit d’anada contra el Reial Madrid, va merèixer més, però l’experiència del Juventus li va permetre conservar un resultat que en principi li és favorable. Quan tot semblava indicar que tots dos se n’anirien al vestidor en taules, un atac ràpid del Juventus va sorprendre l’Ajax relaxat i Cristiano ho va aprofitar per marcar el 0-1.

Tot just començar la segona part, una pèrdua de pilota de Cancelo va acabar als peus de Neres. El brasiler es va treure de sobre els defenses que se li van posar per davant i va disparar de rosca amb la cama dreta. Szczesny va ser lent i no va arribar a l’esfèric, fet que va provocar el deliri de la grada local.

D’altra banda, la policia holandesa va detenir ahir a Amsterdam almenys 120 seguidors del Juventus, per aldarulls en una estació de metro i per portar objectes perillosos. Els seguidors italians duien bastons extensibles i martells amb què circulaven dins de l’estació de metro Weesperplein. Segons va informar la televisió holandesa NOS, els aficionats de l’equip italià s’allotjaven a prop de l’estadi i va ser allà on van abordar un tren subterrani amb aquest “material il·legal”. Els agents italians que estaven donant suport a la policia d’Amsterdam van reconèixer alguns dels simpatitzants detinguts, que tindrien antecedents.

tracking