SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Nou fitxatge per al tram final de la Lliga

El Lleida incorpora el centrecampista Álex Felip, procedent de l’Ontinyent

Joan Carles Oliva, en una acció del partit de diumenge passat amb l’Eixea.

Joan Carles Oliva, en una acció del partit de diumenge passat amb l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va tancar ahir un nou fitxatge per afrontar els últims cinc partits que li falten per completar la Lliga regular. El club ha incorporat el centrecampista Álex Felip (Castelló de la Plana, 3-4-1992), que procedeix de l’Ontinyent, rival retirat de la competició i que havia de jugar l’últim partit de Lliga al Camp d’Esports. El club ha aprofitat una autorització excepcional de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè els jugadors de l’Ontinyent poguessin trobar un altre equip per apuntalar el centre del camp.

Álex Felip, que va jugar a Primera divisió amb el Getafe (2014-15), firmarà amb el Lleida pel que queda de temporada i una més, fins al juny del 2020. Es tracta d’un centrecampista polivalent, que pot ocupar diferents posicions, amb funcions tant defensives com ofensives. Aquest fitxatge representarà la baixa d’un altre jugador, en principi un altre centrecampista, tot i que des del club no es descartava cap opció. El Lleida ja va iniciar ahir mateix els tràmits perquè Álex Felip pugui jugar demà a Sabadell i, sobre el descart, no prendrà la decisió fins que el nouvingut tingui solucionats tots els tràmits administratius.

El tècnic del Lleida afirma que la plantilla “no s’ha ressentit” d’una setmana “molt intensa”

Álex Felip Selma es va formar a les categories inferiors del Castelló i després va passar pel Getafe B, Getafe (Primera divisió), Elx (Segona A), Racing de Ferrol, At. Saguntí i Ontinyent, en aquests últims casos de nou a la Segona divisió B.

Després que el club no li acceptés la dimissió que va presentar arran de la derrota contra l’Eixea, ahir va dir que “s’havien de prendre decisions, però una vegada preses tot és més senzill” i va destacar “la implicació del grup”. De cara als cinc encontres que li queden a l’equip, es va mostrar realista: “No s’ha de mirar enrere, ens queden cinc partits i no s’ha de valorar res més. És igual el que va passar fins al desembre, el que va passar al gener o al març. Tornem a tenir amb el Sabadell un partit de molta intensitat i hem de fer l’impossible per aconseguir la victòria. Hem de córrer més, hem de pressionar més i hem de treballar més”, va recalcar.

Oliva: “Hem de córrer i treballar més”

Joan Carles Oliva va assegurar ahir divendres que, malgrat que “ha estat una setmana molt intensa, tot i que per a mi molt positiva”, està convençut que “la plantilla no s’ha ressentit de cap decisió. Ho ha viscut tot amb normalitat absoluta, fins i tot dilluns”, va destacar.

tracking