SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “Venir a Osca i guanyar és espectacular”

Serna va destacar haver guanyat el primer partit de la segona volta lluny del Barris Nord

Adrián Chapela entra a cistella sense oposició aprofitant el bloqueig de Shaquille O’Neal sobre Johnson.

Adrián Chapela entra a cistella sense oposició aprofitant el bloqueig de Shaquille O’Neal sobre Johnson.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic de l’ICG Força Lleida, era ahir un home feliç. El seu equip, per fi havia guanyat un partit lluny del Barris Nord en aquesta segona volta que, a més, el manté amb esperances d’entrar al play-off. “Estic molt satisfet i content per la victòria. Venir aquí i guanyar és espectacular, perquè li donem un extraordinari estatus al Penyes, que està fent una campanya fantàstica. Per això, venir i haver guanyat aquí el primer partit fora de casa de la segona volta té molt valor”, va indicar.

Pel que fa al duel, va reconèixer que el seu equip havia anat de menys a més, i que va haver d’arengar els seus al descans després d’una primera meitat molt fluixa. “Hem començat freds, no defensàvem i l’Osca estava anotant fàcil i tirant solos. Estàvem jugant a veure qui en posava més, i aleshores Osca en posa més. La xarrada de la mitja part s’ha centrat en aquest concepte, en el qual si anàvem a jugar un partit de 95 punts era millor que ens en anéssim a Lleida, perquè no guanyaríem. Crec que aquest missatge ha calat i a la sortida del tercer quart hem sortit millor, almenys forçant els seus tirs”, va relatar.

“Hem començat la segona part atacant bastant fluid però no encertàvem, i a força de seguir insistint, treballar, recuperar pilotes i rebotar, a poc a poc hem anat recuperant el marcador. Al final hem intentat vèncer per més de quatre punts per guanyar l’average, però era una situació molt complicada perquè havíem de forçar faltes i que fallessin tirs lliures”, va assenyalar Serna, que va acabar la compareixença desitjant que, per la seua condició d’aragonès, “si no podem ser nosaltres, que sigui l’Osca la que es classifiqui”.

tracking