BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça suma un nou triomf després de remuntar a Saragossa

Ante Tomic intenta superar Nemanja Radovica, del Saragossa.

Ante Tomic intenta superar Nemanja Radovica, del Saragossa.EFE

Heurtel va guiar el Barça a la victòria a domicili (86-91) sobre el Saragossa, que va arribar a somiar amb el triomf. Un inici vibrant del conjunt saragossà (10-0) li va permetre mantenir a ratlla durant tot el primer quart els de Pesic. El segon quart va començar igual (37-24), cosa que va obligar Pesic a aturar el partit. Va aconseguir el seu objectiu el tècnic balcànic i els seus homes van aconseguir anar aproximant-se al marcador. L’electrònic al descans (52-51) va ser clar reflex d’un ritme frenètic. Al tercer quart, el comandament va ser per als aragonesos. Dos triples seguits dels blaugranes van servir per a l’empat (75-75) i als saragossans els va passar factura el seu esforç. De fet, el duel semblava que quedava sentenciat a 5 minuts del final (77-83). Els locals van seguir lluitant, però un triple d’Okoye a falta d’1:50 (86-87) van ser els seus últims punts. El Saragossa va acariciar el triomf però Heurtel va conduir els blaugranes cap a un nou triomf en el liderat.